Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupnja laptopa

<< < (3/3)

Iwo SR Tuono:
ja sam ga uzeo jer je baterija ispod miša i šta ja znam i grije se, i onda mi je ovaj ugrađeni miš vruć i ljugav na dodir pa imam normalan prek usb-a, uglavnom nećeš se razočarat u laptop..možda ima boljih, al za alienware nisam imao para :toothy12:

speed:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Rujan, 2009, 23:39:04 ---ja sam ga uzeo jer je baterija ispod miša i šta ja znam i grije se, i onda mi je ovaj ugrađeni miš vruć i ljugav na dodir pa imam normalan prek usb-a, uglavnom nećeš se razočarat u laptop..možda ima boljih, al za alienware nisam imao para :toothy12:

--- Kraj citata ---

meni je baterija s desne stranea ovaj moj tip ima i 25 % hladnije za ruke od tjeelsene temperature i ne grije se uopce

speed:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Rujan, 2009, 23:39:04 ---ja sam ga uzeo jer je baterija ispod miša i šta ja znam i grije se, i onda mi je ovaj ugrađeni miš vruć i ljugav na dodir pa imam normalan prek usb-a, uglavnom nećeš se razočarat u laptop..možda ima boljih, al za alienware nisam imao para :toothy12:

--- Kraj citata ---

meni je baterija s desne stranea ovaj moj tip ima i 25 % hladnije za ruke od tjeelsene temperature i ne grije se uopce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju