Ostalo > ATV & Quad
KawaQuad by hac
Ensiferum:
sta nes valjda to stavljat na svoju gileru :icon_biggrin:
hac:
drnda teško je nać,ovdje kod mene z550 sigurno nema jer bi ja inače znao za nju.......ova z500 makina mi je došla iz Splita
Factory.mp3:
odlican projekat :)... :notworthy: :notworthy: hac vidim da si iz nove gradiske, jel mozda znas pumpu Dejanac i stovariste?
Drnda:
jeste kupili komplet quad sa makinom ili samo ovjes ramu i to... pa samo stavili
a za z550, jako je rijedak motor, nigdje ga nisam nasao, frend mi ga prije imao, prodao ga i sada doslovno klepa sebe jer je prodao, zeli ponovo naci z550 ali ga nigdje kupiti
hac:
quad je kolegin,pukao mu je orginal blok i nismo nigdje mogli nabavit te adly blokove pa sam tražio makinu .........nosaći makine su komplet novi rađeni,gornji dio rame isto tako.pripasano da orginal plastike idu gore......prerađujem komplet ovjes i koćnice,idu sve 4 cestovne gume gore za početak
--- Citat: ---jeste kupili komplet quad sa makinom ili samo ovjes ramu i to... pa samo stavili
--- Kraj citata ---
za upasat makinu u tu ramu smo ja i stari potrošili 7 radnih dana,desetak kg pločevine 5 mm i cijevi 25x25 mm.......ne možeš takvu mašinu samo stavit u ramu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju