Sportski kutak > Sve vezano za utrke

divlja

<< < (9/10) > >>

ChRiStIaN:
ma kakve veze imaju bivsi kad sam ja buduci i to je najvaznije  :toothy12: salim se Mihaela, nemoj zamjeriti ;)

Vlado - vk:
e pa sad kad se svi vec hvalite vidio sam i ja divlju u Županji na trkama i cura je poslje trke stajala jedno 2 metra pored mene!!!! ;D ;D

LOOD:
Koje ste vi budale kad moram tako reci pa niste vidjeli neku holivudsku zvijezdu, vidjeli se obicnu curu koja vozi trke.

ChRiStIaN:

--- Citat: LOOD - 18 Lipanj, 2007, 14:52:27 ---Koje ste vi budale kad moram tako reci pa niste vidjeli neku holivudsku zvijezdu, vidjeli se obicnu curu koja vozi trke.

--- Kraj citata ---

super si, stvarno si super

Punisher:

--- Citat: LOOD - 18 Lipanj, 2007, 14:52:27 ---Koje ste vi budale kad moram tako reci pa niste vidjeli neku holivudsku zvijezdu, vidjeli se obicnu curu koja vozi trke.

--- Kraj citata ---
Nemoj tako  :nono: , vidiš da je ionako tema krenula u off i zahebanciju, stoga sve ovo... i najvjerojatnije će pola teme u spam...

A kao drugo - možda nije zvijezda, ali je naša glavna trkačica. I obične cure ne voze trke tako da nije baš obična, zato ipak pokaži malo poštovanja prema njoj.  :icon_thumright:

P.S. Nisam niti blizu ljut da netko ne misli da se želim svađati  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju