Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje rame

<< < (4/9) > >>

zac183:
Znači za komplet ramu plasticifiranje u boju koju očeš od bonuđenih je 170kn???to je jako jeftino...daj mi reci ak znaš kolko se treba čekat da bude gotovo...

groznik72:
iskreno neznam par dana ili možda dan ak plastificiraju boju koja ztebi paše :drunken_smilie:

vx:
mislim da bi najbolje bilo dati ispjeskariti, pa onda plastificirati. ubija bi se da sam ideš pripremit ramu, a i nisu neki velki novci za odlično napravljen posao

Drnda:
koliko dodje pjeskarenje rame i felgi.. meni je to frend sve besplatno uradio i jos mi osmirglao plastike sa nekoliko slojeva boje i sada ce mi ofarbati sve...

White:

--- Citat: groznik72 - 14 Rujan, 2009, 14:33:43 ---KAO ŠTO OBEČAH!saznao sam cijene za plastificiranje rama,felgi blokova itd. dečki naplačuju po kvadratu 50 kn,što iznosi npr.za ramu cca. 170 kn. felgu 80 kn itd. naravno da im roba treba biti čista tj ne masna od ulja itd. jer je onda cijena veča naravno. firma se zove METAL MONT dugo selo tel.  01  2753 727  ili se možete javiti meni na pm.ili na 091 1999 211 jer ja sam često kod njih

--- Kraj citata ---

hvala puno! :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju