Tehnički kutak > Tuning skutera

Pocelo generalno sredjivanje trkaca od 180ccm

<< < (7/12) > >>

Nikon:
jesi skida satru boju sa felgi?

Mr J:

--- Citat: Nikon - 30 Svibanj, 2007, 14:58:14 ---jesi skida satru boju sa felgi?

--- Kraj citata ---

Pobrusio, matirao, filler i onda opet brusenje i onda spricanje...

Nema potrebe skroz skidati staru boju - felge su bile u dobrom stanju...  :icon_thumright:

Nikon:
aha jel i ja mislia piturat skuter samo san osta bez para jer je riknila masina.. a sad kad san vidia kako je tebi sa prejen ispalo sta ga oni zamute... eee vec san se pocea mislit ....

P.S. ja iman neke nakupine na felgama koje nikako nemogu skinit.. ni kiselinom niti icim... zato san pita jesi ih brusia  :help: :icon_scratch:

Mr J:
Evo danas sam sredjivao granu, namjestio, zavario i sredio...

Skuter je i upalio nakon dugo vremena verglanja... Namucio sam se punih 10 minuta  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Iskustvo je neprocjenjivo, nakon sto sam mu direktno u cilindar ubrizgao benzina motor je upalio ali sam morao drzati gas i onda sam primjetio sustanje zraka oko prirubnice koja nije bila stegnuta... Kada sam pustio gas ugasio se, pritegao sam rirubnicu i upalio je bez problema... Skuter je razradjen...

Na ovoj snimci mozete vidjeti kako se kontrolira ispravnost vodene pumpe...

Da se lagano gas i u posudi mora pritjecati voda koju pumpa vrti kroz rashladni sistem...
Takodjer odzracivanje rashladnog sistema ide tako da se uspe voda u posudu koliko ide, do max i ostavi se otcepljena posuda, zatim se upali skuter i ostavi da radi na mjestu, nakon kratkog vremena ce se zagrijati i istjerati zrak kroz posudu te povuci vodu, nadoda se vode do max i zacepi se posuda...

Evo i nekih slika :

MARINO:
NE KUZIM ZASTO IMAS TABLICU 50CCM??? :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju