Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Turbo za skuter 4t

<< < (2/15) > >>

Drnda:

--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 01:55:08 ---pa de taj tvoj kinez nemoze zavrtit tocak kamoli turbaka

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sto je najjace istina je....

neer:
a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.

R@kija:

--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 02:14:46 ---a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.

--- Kraj citata ---
na pleča

dhorvat:

--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 02:14:46 ---a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.

--- Kraj citata ---

Ja sam jednom prilikom planirao staviti turbo na svog serijskog roxa. U to vrijeme sam još mislio da skuter ima kardan a ne variomatik  :icon_biggrin:

Keky.sb:
@dhorvat - tko zna šta si ti mislio.  :beah:

osim toga nemojte pljuvati po dečku. znate i sami da kinezi naprave sve što neki čovjek može smisliti. možda naprave i turbo za baotiane.  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju