Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Turbo za skuter 4t
Drnda:
--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 01:55:08 ---pa de taj tvoj kinez nemoze zavrtit tocak kamoli turbaka
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sto je najjace istina je....
neer:
a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.
R@kija:
--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 02:14:46 ---a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.
--- Kraj citata ---
na pleča
dhorvat:
--- Citat: neer - 11 Rujan, 2009, 02:14:46 ---a gle neki se trude da stave na nexusa 500 rade to pola godine i jos nije upalio kak spada i sad on dodje takav bistar i pita za turbinu de odi se hitit sa zgrade.
--- Kraj citata ---
Ja sam jednom prilikom planirao staviti turbo na svog serijskog roxa. U to vrijeme sam još mislio da skuter ima kardan a ne variomatik :icon_biggrin:
Keky.sb:
@dhorvat - tko zna šta si ti mislio. :beah:
osim toga nemojte pljuvati po dečku. znate i sami da kinezi naprave sve što neki čovjek može smisliti. možda naprave i turbo za baotiane. :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju