Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Turbo za skuter 4t

<< < (4/15) > >>

Benjamin:
sad sam tek vidio temu..

Nije bas istina kaj su neki nadrobili...

postoje male turbine...mislim da ima je naziv nesto hybride turbo ili tako nes..nesjecam se vise..davno sma gledao i ja nesto...btw vise manje svi znaju na youtubu snimku vespa turbo...masina je isto oko 150ccm i radi bez greske..

treba sam naci te male turbine...kod nas ih nema bas..ali ih ima izvana za naruciti...

BTW malo proguglajte postoje 125ccm kinezi brzinci s turbom...isto tako one Honde monkey s turbom..125ccm....postoje i modeli s 50ccm...takoder postoje one neke dax turbo...

ima masu toga samo treba pogledati...nije toli problem niti sloziti nego nabaviti turbo koji je i podosta skup...za aute su oko 1000€ nove rabljene reparirane oko 500€...

I onda postelati frgu jos da to radi kak treba...to su vise manje najveci problemi....

I problem moze biti podmazivanje turbine..jel treba ulje...a 2t nema takvu pumpu ulja...pa je veci problem neg na 4t..tam se da jos nekak skemijati da donekle cirkulira...

S.F. sf2:
turbo i frgazer mislim da ne idu skupa,pojma nema kak bi se to nastelalo a injection bi vec islo,imate one male turbine kkt mislim da je firma

Benjamin:
jesi procitao post iznat...sve navedeno su frga masine...i sve to radi...

BTW evo

postoje turbine KKK....

Keky.sb:

--- Citat: Nikon - 11 Rujan, 2009, 16:00:32 ---kinezi naprave sve sta covik moze smislit?

da ti ne mislis na japan slucajno?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ne. kina napravi sve u serijskoj proizvodnji što ti možeš zamisliti. ja kupim alarm i daljinsko paljenje, oni ga stave na motore u serijskoj proizvodnji itd. da ne nabrajam.

MaXoVaC:

--- Citat: gokiSP - 11 Rujan, 2009, 15:36:31 ---rastavi fen za kosu i izvadi grijac..stanu koja puse zrak stavi u crijevo umjesto airboxa i spoji na aku i eto ti turbine... :toothy3:

--- Kraj citata ---
:klanjamose:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju