Tehnički kutak > Tuning skutera

stavio zxa- problem

<< < (10/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 11 Rujan, 2009, 16:11:03 ---a kai bi vam ja....zato patite....  :la:

--- Kraj citata ---

Ovo mi više zgleda ko provokacija, a ne spamm koji inače radiš  :laughing7:

Yebote, pa nemaju svi para ko ti i moramo si pomoć kak stignemo.  :dontknow: :drunken_smilie:

Recimo Piaggio i Peugeot mašine imaju najjednostavniji način skidanja variomata, staviš veliku trokutastu turpiju u gornji lijevi čošak bloka s tim da jedan brid turpije "zakačiš" i pritisneš na zupce. Prvo sam mislio da je to prefrušerski kad je @malaguti f12 to radil, ali sad vidim da nema apsolutno nikakvih štetnih posljedica  :icon_thumright:

gokiSP:

--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2009, 19:11:28 ---Ovo mi više zgleda ko provokacija, a ne spamm koji inače radiš  :laughing7:

Yebote, pa nemaju svi para ko ti i moramo si pomoć kak stignemo.  :dontknow: :drunken_smilie:

Recimo Piaggio i Peugeot mašine imaju najjednostavniji način skidanja variomata, staviš veliku trokutastu turpiju u gornji lijevi čošak bloka s tim da jedan brid turpije "zakačiš" i pritisneš na zupce. Prvo sam mislio da je to prefrušerski kad je @malaguti f12 to radil, ali sad vidim da nema apsolutno nikakvih štetnih posljedica  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

isto tako mozes i na piaggiu posto piaggio ima zupce za bendix na kaloti... :)

shegy:
nemog vjerovati
ja u cjeloj yebenoj pozegi nemam gdje kupiti bjeli centralni feder i zute sustice...

trebam donora organa za moju gileru
zato jel ima koja dobra dusa da se dog s njime za centralni i sustice?? moze pm

2TDottore:
imam ti ja novi zapakirani bijeli centralni feder ak oces i mislim da imam i zute federe al su koristeni..... 

shegy:
evo napokon zx ustelan i radi ko ... uh
ide 85 po satu (prije kad je pokazivao 60 po satu isao je 58 po autu...)
jako sam zadovoljan.. zvuk je jeben, performanse su nesto neopisivo nakon onoga prije... jednom rjecju (tj dvije) drugi skuter... sad mog zaobic auto bez pardona ... a svako kretanje ak je glađa cesta provrti...

filmic uskoro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju