Tehnički kutak > Tuning skutera
stavio zxa- problem
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 11 Rujan, 2009, 10:21:52 ---ma kakvo cimanje gedorom..nesmije to radit...nemoze ni cekicem lupit tj. moze ali tako da od toga nece imat nikakve koristi...
horvat nemoj davat ljudima krive informacije :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pravi fušer mi se javio! Ja to radim tak i odvrnem to bez problema čak i kad je pneumatskim pištoljem stegnuto :icon_scratch:
I da... kako Jurca kaže, matica je dosta tanka i ako je gedora malo izbrušena iznutra kako je to na skoro svim gedorama onda jako mala površina gedore hvata maticu i lako može preokrenuti i syebat rubove matica. Možda onda bolje sa okastim ključem :icon_scratch:
shegy:
decki hvala na informacijama ali KLJUC OD FLEKSERICE NEPOMAZE imam dva, veliki i mali i mali sam sj#bo (tj iskrivio te vrhove) a velikim nemoze... kao da je zavareno... i kolega je drzao nisam sam!
gokiSP:
--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2009, 10:58:07 ---Pravi fušer mi se javio! Ja to radim tak i odvrnem to bez problema čak i kad je pneumatskim pištoljem stegnuto :icon_scratch:
I da... kako Jurca kaže, matica je dosta tanka i ako je gedora malo izbrušena iznutra kako je to na skoro svim gedorama onda jako mala površina gedore hvata maticu i lako može preokrenuti i syebat rubove matica. Možda onda bolje sa okastim ključem :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ja nikad ne skidam na cimanje i uvijek ide bez problema cak i onda kad stegnem kompresorom..bitno je da je fino blokirano onda sve ide ko podmazano.. ;D
btw ovo je piaggio koji nema tako tanku maticu ko minarelli :beah:
shegy:
--- Citat: gokiSP - 11 Rujan, 2009, 13:26:28 ---
btw ovo je piaggio koji nema tako tanku maticu ko minarelli :beah:
--- Kraj citata ---
yebem ja toj debeloj matici sve po redu... :angry5:
dhorvat:
--- Citat: shegy - 11 Rujan, 2009, 13:14:41 ---decki hvala na informacijama ali KLJUC OD FLEKSERICE NEPOMAZE imam dva, veliki i mali i mali sam sj#bo (tj iskrivio te vrhove) a velikim nemoze... kao da je zavareno... i kolega je drzao nisam sam!
--- Kraj citata ---
Gle nemoj odma odustati. Nemoj koristiti samo jednu metodu. Probaj ih više odjednom. Stavi taj veliki ključ od flekserice i nek ti netko sjedi na motoru i drži čvrsto obadvije kočnice i trebalo bi ić :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju