Tehnički kutak > Tuning skutera

runner problem

<< < (6/6)

DeLUX:
dosta velik zato jel je kit nanovo složen, sutra kupujem ulje i točno 5 litara benzina i stavit deci ulja..al sad prije par minuta mi je skut dao nade, stavio sam drugi isti dellorto 20,5 i prima jebeno gas al dimi strašno zbog mješavine od oka i skuter nije poštelan tak da sutra sljedi štelanje zato jel je već pol 11

Drnda:
sve ti je u redu sa skutom ne brini.. sada imas jednu stvar za napraviti , izlij tu bengu ili je razrijedi, prejaka je mjesavina.. imao isti problem 2 puta

DeLUX:
sutra ćemo sve vidjet, al i ja mislim da je to..sad skuter normalno radi na leru, ovo me natjeralo da si složim svjetlo napokon  :binkybaby:

Drnda:
ajde barem nesto pozitivno  :toothy12:
ili razrijedi mjesavinu ili lijepo ulij novu i to je to.. sve je ok... cim si spomenuo da dimi znao sam u cemu je problem..

DeLUX:
ma danas kak nemam lera na svom fergazeru moram stalno gas dodavat i onda se počne gušit tak da sam par puta moro izać iz garaže da se smirim malo i ne skidam ljude s neba  :toothy3:
sad stavio frgu ovu bio i par puta mu nabio gas do kraja da vidim jel prima normalno i dobro je..sutra nadam se je problem rješen  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju