Tehnički kutak > Tuning skutera
Dellorto phbg 19
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 10 Rujan, 2009, 00:01:51 ---imam pipac i za ulje i za vakum, tak da nisam nist zatvaral..
--- Kraj citata ---
Znaci, na oba si spojio cjevcice (ulje + vakum)?
A kod samog usisa na bloku nemas vakum prikljucak?
Ceki21:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Rujan, 2009, 00:18:24 ---Znaci, na oba si spojio cjevcice (ulje + vakum)?
A kod samog usisa na bloku nemas vakum prikljucak?
--- Kraj citata ---
da, ulje i vakum
nemam, ovo ide iz rezervara
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 10 Rujan, 2009, 00:22:27 ---da, ulje i vakum
nemam, ovo ide iz rezervara
--- Kraj citata ---
OK, onda ako ti spojevi dihtaju i karb je cist, ponestaje mi ideja...
Mozes ga probat na drugom skuteru (iako sumnjam da ce se ponasati drugacije obzirom da ti skut radi sa 17,5 kako treba)?
Ceki21:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Rujan, 2009, 00:24:13 ---OK, onda ako ti spojevi dihtaju i karb je cist, ponestaje mi ideja...
Mozes ga probat na drugom skuteru (iako sumnjam da ce se ponasati drugacije obzirom da ti skut radi sa 17,5 kako treba)?
--- Kraj citata ---
stavil sam 17. 5, nagnul ga u desno da srkne benzin i pali ko mina
a frendu na mhr replici, nardu radil prva liga sa 88 dizom, w16 na drugom zubu i zrak krug i pol...
samo kaj mu je trosil 7.5 L, jbga, nije imal iglu drugu ni nist
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 10 Rujan, 2009, 00:26:01 ---stavil sam 17. 5, nagnul ga u desno da srkne benzin i pali ko mina
a frendu na mhr replici, nardu radil prva liga sa 88 dizom, w16 na drugom zubu i zrak krug i pol...
samo kaj mu je trosil 7.5 L, jbga, nije imal iglu drugu ni nist
--- Kraj citata ---
W16 skoro nikad ne treba bit na 2. zubu, a to je i do pola litre veca potrosnja...
To je pretpostavljam na gljivi?
Aj da ponovimo...
tebi skut normalno pali hladan sa chokom, a kad ugasis chok skut se zagusi i zbog toga ugasi te ga takvog ne mozes upalit ponovo bez choka?
A jesi probao vozit tako pa makar i sa chokom? Kako ide na kojim otvorima gasa? Ako iznad 1/4 gasa pocne trokirat, onda je definitivno problem oko stelanaj na leru (zapravo o nekom kvaru oko ler dizne i sl)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju