Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera storm nece preko 70km/h
wonderkid:
--- Citat: Trinad - 25 Ožujak, 2010, 23:29:17 ---Ma nije mi jasna jedna stvar? Serijala Thp ide 70 sa katom i ne vrti se više od 7-7,500, a sa LeoTT bi okretaji trebali ići preko 9 a samim time i krajnja barem 80, nije mi jasno kako ideš samo 70?
--- Kraj citata ---
nemora znacit,ja bih reko da leo tt serijalu ne vrti preko 9000rpm,negdje oko 8500 ja mislim,to kaj nejde 80 moze biti do kratke getribe,remena ili mozda rolica i nepostelanog karba i tako to,ja kaj stavio tt na serijalu bio je postelan dosta dobro i dobio mozda koji 3 kmh vecu krajnju
Trinad:
--- Citat: wonderkid - 26 Ožujak, 2010, 15:08:38 ---nemora znacit,ja bih reko da leo tt serijalu ne vrti preko 9000rpm,negdje oko 8500 ja mislim,to kaj nejde 80 moze biti do kratke getribe,remena ili mozda rolica i nepostelanog karba i tako to,ja kaj stavio tt na serijalu bio je postelan dosta dobro i dobio mozda koji 3 kmh vecu krajnju
--- Kraj citata ---
Kako si samo 3km dobio na serijali :icon_scratch:
Pa koji karb/diznu si stavio?
PanicStrike:
I ja imam taj problem...Al kod mene je 60km/h... NIKAKO nece da predje :S Mislim da je CDI u pitanju ali ja blage neam oko toga :sad1:
aprilia area 51:
jbt ja sam imo tiphoonda bio je cjeli seriski samo blokade skinute i iso je 80 i kusur po satu...
decki su ti rekli sta sve da vidis...
znaci remen rolice centralna opruga...
i ja bi na tvom jjestu stavio 17,5 karb jer taj 14 mi bas ne mirise na nesto dobro...stavis 17,5 i fino ga usitmas s red sponogm i sredis te prenose i ic dobro...
dario007:
sad je dobro,sad ide oko 82-83...remen je bio katastrofa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju