Općenito > Propisi

zalba odbijena

<< < (2/4) > >>

..::IVKULJA::..:
recimo ako idem gledat kronoloski kazne.. prvi put te godine sam dobio oko 4 ili 5 mjeseca za kacigu,retrovizore i voznju na zadnjem neznam kolko je bilo oko 2000kn.. to sam dobio ukor na sudu... zatim sam dobio nakon par dana za retrovizore,takodjer bio na sudu, onda sam dobio u paketu 1000kn za kacigu i retrovizore.. isto dobio ukor... i to je to bilo za tu godinu... pa sam se opametio i od tada dobio jednu kaznu za kacigu(mada i nije trebala kazna ici,jer sam na semaforu namjestao vizir,naravno morao sam skinuti kacigu) eto to bi bilo to sto je vezano za prekrsaje za motoric.. e da i ona gore sto mi je drot pokusao uvaliti :)) sad moze bit da su me zaustavili i pustili a u postaji napisali kaznu...

e sad dali znas neki nacin kako saznati za ceg je kazna bila... cuvao sam do neki dan sve prekrsajne naloge ako budu kad zatrebali,i bacim ih nedavno... mozda da odem u PP i pitam za broj tog prekrsajnog naloga?

Keky.sb:
nije mi se dalo otvarati novu temu, pa ću pitati tu. da li možda netko zna koliko je kazna ako ste nekome dali motor, a ta osoba nema položeno tu kategoriju ili je vozio pijan? hvala.

3alfa3:

--- Citat: Keky.sb - 17 Rujan, 2009, 18:09:30 ---nije mi se dalo otvarati novu temu, pa ću pitati tu. da li možda netko zna koliko je kazna ako ste nekome dali motor, a ta osoba nema položeno tu kategoriju ili je vozio pijan? hvala.

--- Kraj citata ---

Ne znam, ali tebe moze ici samo kazna za davanje vozila osobi koja nema kategoriju. A sve prekrsaje koje taj neko pocini idu njemu na dusu (djep)

Keky.sb:
da. znam da je to tako i da taj tko da motor ništa ne plaća osim toga što je dao motor osobi bez vozačke dozvole. prije je ta kazna bila 150 kn, pa me zanima koliko je po novom ako se uopće mijenjalo.

..::IVKULJA::..:
bila je 1000kn e sad mozda je porasla cijena kad se promjenio cjenovnik kazni :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju