Tehnički kutak > Tuning skutera
PUŽ od kmh salje piaggio -- SLIKE --
maxs_rr:
Trebao bi pomoc...
OVako...radi se o nrg mc3 - piaggio...
Prestao mi je raditi kmh sat i skuzim da mi je pukla sajla. I kupim sajlu zamjenim sajlu..upiknem ju u puž malo provrtim sajlu rukom vidim vrti se onaj mehanizam u pužu ....stavim puž na kotac i zasrafim napravim krug i ne pokazuje mi brzinu...
I sad sam ja mozda nesto propusio ali nekuzim dal se puz samo stavi na felgu ili kako ... neznam princip rada puza...kako felga okrece onaj mehanizam unutra puza, malo gledam stavljam ali nemogu skuzit ili meni nesto fali...sad neznam di sam pogriješio pa da ne stavljam opet felgu pa da skidam ako nece...moze pomoc ili neko objasnjnje....
Zasto to ne funcionira ili bas postoji polozaj kak da stavim ili mi fali nesto....ajde nekoo objasnjenje... HVALA
gokiSP:
pa puz mozes stavit u samo jednom polozaju jer o ima svoje utore tako da tesko da si tu zeznuo nesto..spoji fino sajlu na puz ali ju izvadi iz urica i onda se vozi i vidi dali se okrece sajla u buziru ako se okrece ili nisi dobro stavio u urice ili nesto ne sljaka u uricama
maxs_rr:
urice rade...rukama sam spojio i vrtio to radi...
gokiSP:
ako rade urice i ako je puz ok onda si negdje nesto zeznuo kad si spajao... :dontknow:
maxs_rr:
ali bas to nekuzim di sam mogao zeznut ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju