Općenito > Trgovine

Group buy scooter-center i scooter-attack

<< < (13/20) > >>

cupavi:
Cupavi ukupno za uplatit   261,28kn     uplatio

Nisam još!! ujutro ću! javim ti čim uplatim!

cupavi:

--- Citat: cupavi - 01 Lipanj, 2007, 00:57:20 ---aj mi pliz provjeri cijenu na sc za WB-4080 hvala

--- Kraj citata ---

E sori ovo sam krivo napisao šifra ti je WB-4080 na scooter attacku! Daj mi pliz provjeri cijenu za tu nogicu čini mi se da je jeftinije na SA. sori kaj kompliciram ::)

BlitzMan:

--- Citat: cupavi - 03 Lipanj, 2007, 18:38:57 ---Cupavi ukupno za uplatit   261,28kn     uplatio

--- Kraj citata ---

imas srece jer mi token ne radi radi promjene inace da sa vidio da nisi uplatio maknuo bih te jer nije u redu od vas da mi kazete da ste uplatili a para nigdje, ja vam cinim uslugu a vi tak
nadam se da ce sve bit u redu to se odnosi na sve vas  a i sutra mi dolazi novi pass pa cemo vidit trenutno stanje

BlitzMan:

--- Citat: cupavi - 03 Lipanj, 2007, 18:49:40 ---
--- Citat: cupavi - 01 Lipanj, 2007, 00:57:20 ---aj mi pliz provjeri cijenu na sc za WB-4080 hvala

--- Kraj citata ---

E sori ovo sam krivo napisao šifra ti je WB-4080 na scooter attacku! Daj mi pliz provjeri cijenu za tu nogicu čini mi se da je jeftinije na SA. sori kaj kompliciram ::)

--- Kraj citata ---

nemajju na lageru, je da je zeleni smajlić ali kad si logiran onda imas pristup bazi i vidis kolko tocno imaju na lageru a tu je 0.

cupavi:

--- Citat: BlitzMan - 03 Lipanj, 2007, 21:32:21 ---
--- Citat: cupavi - 03 Lipanj, 2007, 18:38:57 ---Cupavi ukupno za uplatit   261,28kn     uplatio

--- Kraj citata ---

imas srece jer mi token ne radi radi promjene inace da sa vidio da nisi uplatio maknuo bih te jer nije u redu od vas da mi kazete da ste uplatili a para nigdje, ja vam cinim uslugu a vi tak
nadam se da ce sve bit u redu to se odnosi na sve vas  a i sutra mi dolazi novi pass pa cemo vidit trenutno stanje

--- Kraj citata ---

jel se može uplatit i u pon ujutro? neću stići prije {$default_huh_smiley}

Sory al ja ti nisam ni rekao da sam uplatio, več da ću u ponedjeljak uplatit ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju