Tehnički kutak > Tuning skutera

runner sp 50 problem

<< < (3/7) > >>

Aleks:
pa ti si hi-men.  :toothy12:

gokiSP:
ja sam znao po sat vremena mucit se oko tog federa i onda sam mislio mislio i sjetio pustit ga da sam sebe "unisti"  :toothy9:

rrunerr:
Patent-klijesta ili gripcange, kako ih vec tko zove stisnut na vrh federa (onaj koji kaci veci dio), zaokrenut ga na mjesto, pazeci da ostane u onom 'kanalu' i samo spustit zupcanik kurble i zakacit feder. Meni uspjelo  :laughing9:

neno_pula:

--- Citat: rrunerr - 09 Rujan, 2009, 20:33:45 ---Patent-klijesta ili gripcange, kako ih vec tko zove stisnut na vrh federa (onaj koji kaci veci dio), zaokrenut ga na mjesto, pazeci da ostane u onom 'kanalu' i samo spustit zupcanik kurble i zakacit feder. Meni uspjelo  :laughing9:

--- Kraj citata ---
probao sam sve zivo i to s tim sam jos bio najblize ali nakraju nis nisam uspio vjerovatno imaju u servisu :D

neno_pula:

--- Citat: gokiSP - 09 Rujan, 2009, 20:08:44 ---ja sam znao po sat vremena mucit se oko tog federa i onda sam mislio mislio i sjetio pustit ga da sam sebe "unisti"  :toothy9:

--- Kraj citata ---
prerano je al ja ne kuzim sta si ti napisao  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju