Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (16/31) > >>

dhorvat:

--- Citat: noky007 - 24 Rujan, 2009, 14:30:21 ---Hehe pedecine obicne!

Nek se jebu,kak ce oni meni odredit buku koju smije proizvodit motor npr. star 30 godina ,taman da je u pic stanju onda se nije gledalo uopce na te gluposti,a oni sad smisljaju toplu vodu!

Mars u PM nemam volju uopce na cestu,po hitno nabavit krosera! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

i ja ponekad izgubim volju. Al kod nas ih nema tolko i ako te baš lovi imaš poljskih puteva za pobjeć ko nigdje  :laughing9: :laughing9:

3alfa3:
A sto pise na naljepnici pod sicom za NRG Power? Moja se izlizala pa samo vidim 80db, ali ne na kojim okretajima

YamahaSpy:
Joj koju glupost izmisljaju... Pametan policajac nikad nece jurit za r-ovima. Ovo je zapravo pakao za nas skuterase :angry9: :angry9:

marko_AeRoX:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Rujan, 2009, 20:34:55 ---A sto pise na naljepnici pod sicom za NRG Power? Moja se izlizala pa samo vidim 80db, ali ne na kojim okretajima

--- Kraj citata ---

iberturaza xD

ma kaj se opterecivate s glupostima... ko da se nekom murjaku da mjeriti jacina zvuka nekog skuterasa...

dino_sk:

--- Citat: marko_AeRoX - 26 Rujan, 2009, 21:40:58 ---iberturaza xD

ma kaj se opterecivate s glupostima... ko da se nekom murjaku da mjeriti jacina zvuka nekog skuterasa...

--- Kraj citata ---
pitao bi te jel bi mu se dalo ic mjerit kad vidi i cuje nes ovako sa malom tablicom  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju