Općenito > Propisi
Buka mopeda/motocikla!!
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 20:31:14 ---Najgori su u cijeloj prici oni koji bi gljivu na serijalu 50ccm - njih treba eutanizirat i vecina problem rijesena... ;D
--- Kraj citata ---
jer prolazak pokraj nekog objekta traje, i traje...
jucer bas gledam motorku i na njoj pise 114dB, upalim i naravno zagrijem, poslusam na iberu i sada znam da imam manje od 114dB :toothy9:
btw ja se ne brinem, jer ako ce mjeriti, mjeriti ce sa blokadom, sto znaci nekih 6400rpm :frajer:
Ensiferum:
--- Citat: SlowRider - 23 Rujan, 2009, 20:41:32 ---
btw ja se ne brinem, jer ako ce mjeriti, mjeriti ce sa blokadom, sto znaci nekih 6400rpm :frajer:
--- Kraj citata ---
dakle elektricna bi ga utisala :icon_biggrin:
3alfa3:
na 6400 mi se cuje samo vjetar kojeg ripna gume stvara
(osim ove trenutne na skutu, jer tu sam, jadnu, spalio - prva u zivotu, al nikad nije kasno za pocet palit, zar ne? ;D )
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 20:48:32 ---na 6400 mi se cuje samo vjetar kojeg ripna gume stvara
(osim ove trenutne na skutu, jer tu sam, jadnu, spalio - prva u zivotu, al nikad nije kasno za pocet palit, zar ne? ;D )
--- Kraj citata ---
Zabilježite ovaj datum na kalendaru :toothy3:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 23 Rujan, 2009, 21:10:20 ---Zabilježite ovaj datum na kalendaru :toothy3:
--- Kraj citata ---
i ja sam prvi puta, ali posteno danas, obiljezeno snimkom uz mnogo dima, naravno scoot nije bio onaj koji svakodnevno koristim, jer on pruza drukciju vrstu gusta :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju