Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (14/31) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 20:31:14 ---Najgori su u cijeloj prici oni koji bi gljivu na serijalu 50ccm - njih treba eutanizirat i vecina problem rijesena...  ;D

--- Kraj citata ---

jer prolazak pokraj nekog objekta traje, i traje...

jucer bas gledam motorku i na njoj pise 114dB, upalim i naravno zagrijem, poslusam na iberu i sada znam da imam manje od 114dB  :toothy9:

btw ja se ne brinem, jer ako ce mjeriti, mjeriti ce sa blokadom, sto znaci nekih 6400rpm  :frajer:

Ensiferum:

--- Citat: SlowRider - 23 Rujan, 2009, 20:41:32 ---
btw ja se ne brinem, jer ako ce mjeriti, mjeriti ce sa blokadom, sto znaci nekih 6400rpm  :frajer:

--- Kraj citata ---

dakle elektricna bi ga utisala  :icon_biggrin:

3alfa3:
na 6400 mi se cuje samo vjetar kojeg ripna gume stvara

(osim ove trenutne na skutu, jer tu sam, jadnu, spalio - prva u zivotu, al nikad nije kasno za pocet palit, zar ne?  ;D )

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Rujan, 2009, 20:48:32 ---na 6400 mi se cuje samo vjetar kojeg ripna gume stvara

(osim ove trenutne na skutu, jer tu sam, jadnu, spalio - prva u zivotu, al nikad nije kasno za pocet palit, zar ne?  ;D )

--- Kraj citata ---

Zabilježite ovaj datum na kalendaru  :toothy3:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 23 Rujan, 2009, 21:10:20 ---Zabilježite ovaj datum na kalendaru  :toothy3:

--- Kraj citata ---

i ja sam prvi puta, ali posteno danas, obiljezeno snimkom uz mnogo dima, naravno scoot nije bio onaj koji svakodnevno koristim, jer on pruza drukciju vrstu gusta  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju