Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (11/31) > >>

Brla:
vrag im se guzice naj#bo... neznaju više šta bi zmislili...  :angry7: ovi policjaci u našem kraju su zasad prva liga i nije bilo nikakvih problema s blokadama i s bukom... ali ako to krene kod nas sklapa se živćani 180sp i ne staje se nikome  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: SlowRider - 09 Rujan, 2009, 17:56:04 ---Aerox iz 99. kao serijala sigurno pada na testu  :laughing9:

a 03. prolazi:

u povisenom leru  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ne pada jer je prošao homologaciju, nijedna serijala koja se prodaje kao takva na teritoriju RH ne pada na testu za buku niti na bilo kojem drugom testu jer su te testove već prošli jednom i nemoguće da sa istim vrijednostima ne prođu drugi test.

Mislim da ako nas krenu sve više batje s tim zakonom da ce ditech u serijalu, a meni A kat u džep i sporticity 250ie u dvorište

juric_16:

--- Citat: Brla - 09 Rujan, 2009, 20:45:37 ---vrag im se guzice naj#bo... neznaju više šta bi zmislili...  :angry7: ovi policjaci u našem kraju su zasad prva liga i nije bilo nikakvih problema s blokadama i s bukom... ali ako to krene kod nas sklapa se živćani 180sp i ne staje se nikome  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 09 Rujan, 2009, 17:56:04 ---

--- Kraj citata ---

Ček, novi proizvodi 77 dB na 3375 okretaja, a stari 87dB pri 5250 okretaja. I kaj to znači. Da je na tom području najjači intezitet buke ili su mjerenja po drugom standardu?  :dontknow:

Meni isto piše ovo sa 5250okretaja  :icon_thumright:

DeLUX:
iskreno jedva čekam da rješim ovaj problem s runnerom i da mi počnu mjerit buku tu u kvartu  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju