Općenito > Propisi
Buka mopeda/motocikla!!
Ensiferum:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Rujan, 2009, 11:05:38 ---ensiferu, biti cu glasniji do 7 tisuca okretaja malo, ali iznad barem duplo...
--- Kraj citata ---
e to moram cut, ako e stvarno glasnie pozdravi se od gljive i karba :hmh:
Drnda:
karb i gljiva se cuva za drugi projekt.. zaboli me koliko ce biti glasan.. neka se zale ionako ako negdje NEDAJ BOZE prodjem sa 27 kmh odma je uzbuna da jurim i trkam se.. samo zato jer se cuje... pa me sada zaboli.... nijedan motor nece znati.. kupim neko odijelo i crnu kacigu sa tamnim vizirom i mogu mi ga pus..
fatal1ty:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2009, 22:59:26 ---Niko se ne pita kak oni to misle nafrljit skut do kraja, a rotacioni kuplung je na njemu? Sta ce na valjke stavljat? Pa tako bi i serijala bila prebucna jer se na valjcima razvrti do neba...
Ili ce palit kuplung po zvonu sa stisnutom zadnjom kocnicom? ;D
--- Kraj citata ---
oh nebrinem se ja da ima pacijenata sa rašarafljenim spuhovima i tak dalje pogotovo u zagrebu
Jel ga treba nafrljit do kraja u tom slučaju ? :)
..::IVKULJA::..:
negdje sam ovdje na forumu procitao da je preko dana dozvoljena buka 75db a po noci 60db.. mislim ono koja je fora,nek ti izmjere po danu 70 db na primjer i uhvate te u 10 navecer pa napisu kaznu jer je preko dozvoljene granice... normalni razgovor izmjedju dvoje ljudi je oko 30db e sad zamislite samo duplo jaci razgovor i eto ti tih 60-70 db
mrcina:
i dečki tko je nagrabusio od članova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju