Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (30/31) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Nikon - 07 Listopad, 2009, 20:49:46 ---slusaj ako te u splitu moze nac na 200 000 stanovnika onda moze i u manjim sredinama bez greske...

pa nema miljun motora, niti su oni toliko glupi.. ako ga nagazis na zulj doc ce do tebe bez brige

--- Kraj citata ---

Cekaj samo malo,frend je kupio cbrku prosle godine i vozio se cijelu proslu godinu s probnom tablicom dok nije doslovce vec licila na nista,ove sezone nema cak ni probnu..znaci motor nikad nije registriran i on za policiju uopce ne postoji,kako ce te nac???nikako

munja:
ako policiji zapališ a nemaš tablice nema šanse da te nađe jedino ako opet naletiš pa se malo bolje potrudi da te ćopi
na osnovu čega če on tebe nač  ??? jedino da izlista sve te motore pa ako nisi platio porez i napravio tehnički da ti policija lupi muhur (štambilj) mora doči do vlasnika i tražiti kupoprodajni ugovor od jav.bilježnika jer inače neznam po čemu bi on našao takvog vozača   ???

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: munja - 07 Listopad, 2009, 21:19:00 ---ako policiji zapališ a nemaš tablice nema šanse da te nađe jedino ako opet naletiš pa se malo bolje potrudi da te ćopi
na osnovu čega če on tebe nač  ??? jedino da izlista sve te motore pa ako nisi platio porez i napravio tehnički da ti policija lupi muhur (štambilj) mora doči do vlasnika i tražiti kupoprodajni ugovor od jav.bilježnika jer inače neznam po čemu bi on našao takvog vozača   ???

--- Kraj citata ---

Pa da,al mislim da ako ga nijednom ne registriras za njih ne postojis dok te ne ulove

..::IVKULJA::..:
ako oni hoce mogu te uhvatit!!! al su to "sitnice" i nece oni trazit svjedoke ko je vidio da ti vozis taj motor.. nisam ni ja imao tablicu pa su me nasli po broju šasije

mhr-team:
a šta je sa high end skuterima?  ;D
kako njih utišat? isto blokada ili? pitam zbog toga što oni kreću na 8000+ o/min, a to se itekako čuje?

btw. frend mi prije par dana dobio kaznu za buku 1700kn  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju