Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (27/31) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2009, 20:10:08 ---Za one sa NRG Powerom i zeljni kemijanja, neka onemoguce konekciju na pinu broj 10 i obrtaljka prestaje raditi  ;D

--- Kraj citata ---

i to se moze preko daljinskog sloziti  ;D

ako je tako sto se tice obrtaljke, onda vecina skuterasa moze bezbrizno "buciti"  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 28 Rujan, 2009, 20:30:03 ---ako je tako sto se tice obrtaljke, onda vecina skuterasa moze bezbrizno "buciti"  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ima i logike - pa kako da oni mjere i broj okretaja? Nece valjda rastavljat skutere i omatat zicu oko kabela svjecice....

Nikon:
ma nebi to radili ni da mogu, jer ako ispadnes uredan mos ih jebavat uzduz i poprijeko

Ghoul:
znaci bez obrtaljke ti nemreju nis...hm...ok!

al sad pitanje: ja imam spulju koja nema homologaciju jer je dosla bez ikakvih blokada i ta spulja podosta vristi i dosta je glasna cak i na nizim obrtajima...i sad da me ti drotovi na motorima tak zahaltaju u prometu znali bi sigurno da prelazim 100 db jer bi i gluhi valjda culi kak ovo drnda...i sad da me dofuraju na mjerenje i nemreju izmjerit jer nemam centralne i obrtomjera, ali dal me mogu zajebavat zbog spulje koja nema homologaciju??? bez obzira kaj sam uredno prosel tehnicki...

R@kija:
..ne isplati se murjacima tebe lovit na lezaljci ak vidi da te nemoze ulovit..zapise si tablicu ljepo i ceka te doam..ili ak nemas tablicu oni ce u svom kompu tebe nac..ak im se da jebat par sati oni ce tebe nac 100%

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju