Ostalo > Sportski kutak

mhr-team blog za klađenje

<< < (3/15) > >>

..::IVKULJA::..:
jao digo si 200kn neki dan i sad si bog kladionice haahhahaa

neslusaj ga goki ja sam zbog njega ispusio neki dan :P

mhr-team:
ivkulja nisi zbog mene ispušio nego zbog sebe, dero si svoje parove a ja svoje, tako da  :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
svaki dan po 200kn, nije loše  :icon_thumright:

gokiSP:
hahahahahah ovo je sad ko ono u filmu..s jedne strane govori vrag a s druge andjeo  :toothy12:

..::IVKULJA::..:
inace se kladim samo na rukomet njemacka spanjolska i hrvatska liga,bejzbol kosarku i taki sportovi gdje su minimalne sanse da ce bit nerjeseno  :icon_biggrin: tako da ili jebes ili primas treceg nema (ili ima?)rodjaci :toothy12:

ProDriverGT(TGB):
Lijepo,lijepo..ja i mhr imamo isti stil ulaganja 50,100kn,ja ponekad 200...i pet parova ko bog...danas sam tako odigrao,u tome su bila i dva para iz snookera koji trgaju zivce tako da dosta dugo to necu ponovit..ja bi samo rekao u vezi tenisa posto se u to najvise kuzim i igram...pazite se bryana u zadnje vrijeme znaju kiksnut..a na sharapovu sam do sad digo pristojnu lovu,mislim protiv nje,jer cura je kao proigrala a dobivale su ju žnj igracice..bagdatis je isto prica za sebe prije je igrao carski sad se vratio opet i na njemu sam spusio nekih 200,300kn jer lik ne igra ko prije...ima toga jos puno...i da..ubacite za sutra nesto da podijelimo... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju