Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Privremeni konačni rezultati skutera 2009

<< < (7/8) > >>

Benjamin:
Da i ja nes kazem..

Pratim zadnjih 5g to malo vise te trke i motosport...uglanvom iz svake godine u godinu je sve gore...i ove godine je dosao i ocekivani raspad sistema..

Kod nas nema kruha od toga...voze sam oni kaj si to mogu priustiti...jel ubiti ih ima mozda dvoje kaj imaju "sponzore" ak se to opce moze tak nazvati u hr...

Svi vise manje placaju iz svog depa pa ko ima taj i vozi..one koje zanima skupe nekak da odvoze jednu dvije trke i onda nemaju s cim dalje makar je volja tu..

Organizacija je koma...poticaja nema ..nagrade su isto za nis....u banani je taj sport kod nas..ne smao skuteri i motori nisu puno bolji..ali ajde oni se vuku nekak...

Uglanvom se da na ruku izbrojiti ljudi koji su s tim uspjeli nes postici...treba se podosta tog promjeniti ak misli neko uspjeti se probiti s tim sportom kod nas..po meni to su moja neka misljenja i dojmovi koja sma uspio steci..fala bogu sam imao i bolje uvide u to nego neki..nisam ibo samo ko gledaoc...

Staze isto bas nemamo neke..Grobnik je isto raspad sistema..samo se vozi i glavonje ubiraju lovu ali se nista neradi na stazi niti oko nje...isti grobnik kak i prije 5-10g.Doci ce i njemu kraj..Jedina dobra staza kaj imamo je Marof po meni...ovo drugo je sve banan...zalosno je da nemogu svi mal oveci gradovi imati bar po jednu dobro uredenu stazu...pa nek bude velika pa da se mogu i auti i motori koristiti s njom..

Eto tolko od mene..

divljakusa:
U potpunosti se slazem sa Benijem, swake godine je swe gore, a to gowori i sama cinjenica da taj sport wise ne prati ni jedan moto casopis.

Benjamin:
Kak fenci kad se ja i ti slazemo...to je onda ok...

Kad cemo u megic opet bdw...

sp...:

--- Citat: divljakusa - 14 Rujan, 2009, 15:12:56 ---owdje sam sad cula hrpu gluposti! a poŠto widim da nekima to nije skupo, neznam kaj su cekali owih  zadnjih pet sezona i zbog cega nisu iŠli na utrke... nego pametuju preko foruma?!?! Ja sam wozila i klasu 50 i klasu 70... i znam koliko nowaca i truda iziskuju obje klase...i treca na kraju!

najlakŠe je pametowat...a ne  sudjelowat!  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
da dosad sam videl puno kaj trabunjaju da bi vozili ...pa kaj nisu onda probali 50 pa da vide malo kak to sve izgleda...vjerujem da bi mogli neki barem odvozit jednu sezonu 50 pa na kraju sezone bi vidli kak bi ih po đžepu sve to oderalo....a onda o klasi 70 bi promijenili mišljenje a ne ja bum ovo sljedeće godine ja bum ovo...jer iziskuje previšeee....novaca i vremena i truda......  a za kaj??? nekom je jebeno vozit ..za pehar za čisto natjecanje..za vožnjicu po stazi..a nekom ko nema love....bzv trošak......

marko_AeRoX:
da ne otvaram novu temu, budem tu napisal.

jel ima ko informacije o novoj sezoni? dal se odrzava?

P.S. divlja - ako se odrzava, vozis?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju