Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Privremeni konačni rezultati skutera 2009

<< < (5/8) > >>

ami trade:
kad bi svi tako razmišljali nebi bilo nikakvih utrka!!!!!

šta misliš kolko košta vikend na grobniku?

ako ništa drugo taj bezvrijedni pehar je lijepa uspomena, a šta je tebi uspomena na vikend proveden u birtiji?

Nikon:
a nekom je bezvrijedan, nekom nije...

meni nebi znacia puno ko sta mi ne znace neke medalje koje imam (kick boxing) ... dodjem i odma sam treci.. zajebi to...

a vikend u birtiji izadje 200kn jedna trka preko 100 eura ... nema svak novaca za to, a i pitanje je vrimena kad ce se raspast sistem..

to je sport za bogate  :icon_thumright:

ami trade:
trke su 4 ili 5 puta godišnje a u birtiji si svaki vikend!!!

divljakusa:
da....preskupo je....pogotowo Što su te trke bile namijenjene mlaĐim wozaČima....Činjenica je da puno dajeŠ a ne dobiwaŠ niŠta....a swake godine je swe gore i gore....a joŠ je gluplje računat sam na nowac koji ti treba za put i startninu i trening....jer to nije swe....gdje su ti rezerwni dijelowi???....jer bez njih teŠko da moŽeŠ utrku odwozit...tako da nije po utrci 100eura....ipak je malo puno wiŠe....a u owoj danaŠnjoj situaciji, malo tko si moŽe priuŠtit takwo bacanje nowca.....ja to jako dobro znam, jer su nas financirali roditelji, i cifre godiŠnje su bile swe ali ne i male....

Nikon:

--- Citat: ami trade - 14 Rujan, 2009, 11:04:04 ---trke su 4 ili 5 puta godišnje a u birtiji si svaki vikend!!!

--- Kraj citata ---

to koliko sam ja u birtiji znaju moji prijatelji i roditelji.

ja ti nisam bas primjer za birtijanje jer izlazim 1 put svaka 3 miseca kad je neka prigoda... sportski zivot :P
a opet neam love za vozit trke tako da  :help:

--- Citat: divljakusa - 14 Rujan, 2009, 11:32:14 ---da....preskupo je....pogotowo Što su te trke bile namijenjene mlaĐim wozaČima....Činjenica je da puno dajeŠ a ne dobiwaŠ niŠta....a swake godine je swe gore i gore....a joŠ je gluplje računat sam na nowac koji ti treba za put i startninu i trening....jer to nije swe....gdje su ti rezerwni dijelowi???....jer bez njih teŠko da moŽeŠ utrku odwozit...tako da nije po utrci 100eura....ipak je malo puno wiŠe....a u owoj danaŠnjoj situaciji, malo tko si moŽe priuŠtit takwo bacanje nowca.....ja to jako dobro znam, jer su nas financirali roditelji, i cifre godiŠnje su bile swe ali ne i male....

--- Kraj citata ---

eto neko ko iz prve ruke zna  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju