Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio nrg - štelanje karba

<< < (15/19) > >>

franko666:
mau,molio bim savijet skinuo sam filter zraka kad tamo 1 dl benzine,spuzva se raspala..  normalno trosi,jeli moguce da je dizna velika? plovak ne zatvara? dobro sta se nisam zapalio ,skut je aerox neznam koji karb. ima on orginal ,koja bi dizna bila prikladna za njega? uh davim? muci me to..

ivanm:
promjeni filter zraka pa probaj...

nrg extreme:
evo mene opet,ista stvar se događa.
danas idem upalit skuter,normalno upali radi koji pola minute do minutu i ugasi se.
poslje toga upali al se gasi za kojih 5 sekundi,iako dodam gas.
šta bi još mogo provjerit?
karb je očišćen,airbox čist.jedino ako nije do čoka,i kako provjerit dal radi čok? :dontknow: :dontknow:

gokiSP:

--- Citat: CoK - 21 Listopad, 2009, 21:41:27 ---znam da se razlikuje zbog navoja od delorta ali neznam naziv...goki?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma nema naziva..samo navoji..m4, m5, m6

--- Citat: nrg extreme - 22 Listopad, 2009, 19:14:30 ---evo mene opet,ista stvar se događa.
danas idem upalit skuter,normalno upali radi koji pola minute do minutu i ugasi se.
poslje toga upali al se gasi za kojih 5 sekundi,iako dodam gas.
šta bi još mogo provjerit?
karb je očišćen,airbox čist.jedino ako nije do čoka,i kako provjerit dal radi čok? :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

izvadi ga iz karba i spoji direkt na akumulator pomocu dvije zice..ako radi trebala bi se igla dignut kad ga spojis..makar po ovome ako normalno pali zakljucak bi bio da cok radi ali je ujedno u tome i probles sto se ne gasi..neznam..provjeri kakvo je stanje s njim

igor.sb:
kad ga spojis na acc drzi ga i gledaj u njega, nece se on odma izvuc

gledaj pol min, 2min koliko god  :toothy11:

ako se ne izvuce onda ti je cok stalno ukljucen  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju