Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio nrg - štelanje karba

<< < (3/19) > >>

gokiSP:
sve sta mozes na ovako karbu izvana napravit je otvorit sarafic od zraka na krug i pol-dva..pretpostavljam da je dizna oko 60..igla bi trebala bit na sredini..znaci osigurac na igli u sredini

nrg extreme:
Ta igla me muči,nisam nikad rastavljo karb od skutera.
Jel možeš objasnit malo gdje se ona nalazi? :dontknow:

shegy:

--- Citat: nrg extreme - 07 Rujan, 2009, 21:50:30 ---Ta igla me muči,nisam nikad rastavljo karb od skutera.
Jel možeš objasnit malo gdje se ona nalazi? :dontknow:

--- Kraj citata ---

i ja sam se mucio tim pitanjem.. al mi je goki ovim rjecima preko pma reko... rastavi karb i sve ce ti biti jasno...
ja rastavio karb i sve mi bilo jasno  :toothy3:
i nastelao ga... krug i malkice skoro do 2 kruga ... i amen

gokiSP:
tamo di ti u karb ulazi sajla, to ti je ubiti poklopac koji je zavidan jednim sarafom...odvidaj taj safaf i povuci prema gore..kad si to izvadio imas klipic u rukama i unutar klipica se nalazi igla koju vadis prema gore tj. prstom ju guras u klipic..na njoj imas mali osigurac i i par zareza..ti stavi taj osigurac na sredinu..mislim da bi treballa bit 2 zareza gore i 2 dole kad se osigurC nalazi na sredini..i onda to sve stastavi nazad obrnutim redosljedom... :)

shegy:
ukratko...
dodes do karba i odsarafis jedan sarafic koji stoji pokraj sajle od gasa i s tim skines sve sa unutra malim cilindom iz kojega viri igla... pomaknes feder u tom cilindru i izvadis iglu... uzmes kljesta i iščupaš osigurac i namjestis ga na koji utor ti treba... i vratis nazad... to to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju