Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko bi trebao ići NRG 50 Power?
ryder on the storm:
--- Citat: P.A.L.A.C - 23 Svibanj, 2007, 21:05:19 ---zato ga "malo" sredis kao ja ulozis 1500e i ici ce 130 km/h mjereno autom ;D :o :o :toothy9:
--- Kraj citata ---
skup sport, bolje odmah kupit vxr, ali meni se ona ideja sa 180sp mašinom totalno sviđa!!!
vuk:
e a jel to komplicirano za napravit, jel treba šta na okviru prepravljat i slićno
igor.sb:
--- Citat: vuk - 24 Svibanj, 2007, 16:26:55 ---e a jel to komplicirano za napravit, jel treba šta na okviru prepravljat i slićno
--- Kraj citata ---
ima tu mase posla, najveca zajeb..je sa nosacima masine
Punisher:
Ako netko želi staviti jaču mašinu na skuter neće mu sigurno biti muka malo se igrati sa nosačima i svim živim da na kraju mali skuterić 'proprede' :toothy3:
Izbor je na tebi :binkybaby:
DUBrawa:
jooooooojjjjj. JA bi samo nešto reko. Te gillere LAŽUUUU na kazaljkama da je to strašno :laughing3: :laughing3: . Kako ih nije sram tolko lagat. Ja na apriliji idem 80 a dečko na gilleri pokraj men piše mu 115 :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: . I inače idem piše mi da idem 80 a idem jedva 40 . Za to sam se uvjerio i na dosta gillera. E i da da se pripasat 180 2 t i bilo bi životinja. Jedan lik an moru u vodicama sam vidio stavio ej na BAOTIANA od gilelre vrx 4t 180 mašinu. ahhaaha da vi to vidite. Dere asfalt. Prejebeno ide :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju