Općenito > Propisi

Iskustva sa zakonom do 50km/h

(1/5) > >>

B.E.G.A:
Daj ljudi tu pišite vaša iskustva sa tim zakonom.

Kolike su kazne,dali se skida tablica i sve to ...

Raspišite se ...

dhorvat:

--- Citat: B.E.G.A - 07 Rujan, 2009, 13:51:08 ---Daj ljudi tu pišite vaša iskustva sa tim zakonom.

Kolike su kazne,dali se skida tablica i sve to ...

Raspišite se ...

--- Kraj citata ---

Čuj, na tehničkom ti kaže da ti je motor neispravan, kao recimo da dođeš da ti svjetla i truba ne rade.

To ni meni nikad nije bilo jasno. Znam da se "slikanje" s radarom "puca" direktno u prednju tablicu na autu i tako se izmjeri brzina. A kako je sa skuterima koji nemaju naprijed tablicu?  :dontknow:

Inače ti ne mogu ništa osim poslat te na vanredni tehnički koji ako prođeš oni snose troškove (odnosno ti ako NE prođeš i još kaznu platiš  :toothy3:). SlowRidera je cajo na bemveu čopio i nije ga ništa pitao nego mu je rekao da se cijelo vrijeme mora voziti za njim do tehničke stanice tak da ne stigneš pritisnuti gumb za blokadu. S tim da trebaš voditi računa da ti ne nađu prekidač u stanici :laughing7:

B.E.G.A:

--- Citat: dhorvat - 07 Rujan, 2009, 13:59:52 ---Čuj, na tehničkom ti kaže da ti je motor neispravan, kao recimo da dođeš da ti svjetla i truba ne rade.

To ni meni nikad nije bilo jasno. Znam da se "slikanje" s radarom "puca" direktno u prednju tablicu na autu i tako se izmjeri brzina. A kako je sa skuterima koji nemaju naprijed tablicu?  :dontknow:

Inače ti ne mogu ništa osim poslat te na vanredni tehnički koji ako prođeš oni snose troškove (odnosno ti ako NE prođeš i još kaznu platiš  :toothy3:). SlowRidera je cajo na bemveu čopio i nije ga ništa pitao nego mu je rekao da se cijelo vrijeme mora voziti za njim do tehničke stanice tak da ne stigneš pritisnuti gumb za blokadu. S tim da trebaš voditi računa da ti ne nađu prekidač u stanici :laughing7:

--- Kraj citata ---

Aha,opa ...

A kazna je ? 2-3 soma kuna,jelde ?

kristijanSR70:
jes,i zato ja prelazim na vecu kubikazu, bolje cu sad dat 3000kn u autoskolu da položim A2 nego da dam murjacima....

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 07 Rujan, 2009, 13:59:52 ---Čuj, na tehničkom ti kaže da ti je motor neispravan, kao recimo da dođeš da ti svjetla i truba ne rade.

--- Kraj citata ---

s pistoljem te moze kit nanisanit ak ima mirnu ruku ko revolveras.. dost mu je da par sek drzi zraku na tebi.. dalje zakonom se cajac moze vozit iza tebe i ako utvrdi da se kreces brze od 50 (55 tolerancija neka i to samo naravno za 50ccm vrijedi) skida tablice na licu mjesta.. ako ima sumnju ides u stanicu za teh pregled!   :icon_thumright:

a ja sam 4 godine na skuteru deral preko tih 55 ispred murjaka i nikad nis.. naravno uvijek postoji 1. put al se nadam da nece bas mene kaj idem punih 73..   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju