Tehnički kutak > Tuning skutera
180 masina 50 nosac
gokiSP:
:icon_biggrin: ajde jedan problem manje... :)
svbeljan:
imam u planu stavljat 150 ac na runnera :toothy11:
pa dižem staru temu, ali nema potrebe novu otvarat.
samo bi zamolio nekog da ponovo uploada ili nađe slike jer mi ovako nije bas previse jasno.
i da li netko slucajno prodaje nosac od vxr-a :dontknow:
EDIT: našao sam jednu sliku nosača od vxr-a
http://img185.imagevenue.com/img.php?image=96342_DSC03911_122_551lo.JPG#
može netko objasnit šta je šta.....nisam baš na ti sa piaggio mašinama
Bubreg:
Ovo desno sa ovim "krugom" na sebi je nosac selena.
A dosta njih koji su slagali bb na runnera 50 su ostavljali serijski nosac od 50, samo malo moras skratiti onu cijev kroz koju prolazi osovina koja ide kroz nosace na bloku.Cini mi se da kratis po pola cm sa svake strane, i stavljas onaj selen od vxr.a.
I kad stavis to samo trebas nabaviti neku ili navojnu sipku ili dati kod tokara da ti napravi duzu osovinu koja bi ti prolazila kroz nosace na bloku i kroz selen sa jedne strane. Nadam se da si shvatio sta govorim, jer i ja sam trenutno u jednom takvom projektu pa sam se raspitivao i ovako su mi rekli da bi trebalo biti ok
Rossi:
--- Citat: Bubreg - 26 Ožujak, 2011, 21:25:58 ---Ovo desno sa ovim "krugom" na sebi je nosac selena.
A dosta njih koji su slagali bb na runnera 50 su ostavljali serijski nosac od 50, samo malo moras skratiti onu cijev kroz koju prolazi osovina koja ide kroz nosace na bloku.Cini mi se da kratis po pola cm sa svake strane, i stavljas onaj selen od vxr.a.
I kad stavis to samo trebas nabaviti neku ili navojnu sipku ili dati kod tokara da ti napravi duzu osovinu koja bi ti prolazila kroz nosace na bloku i kroz selen sa jedne strane. Nadam se da si shvatio sta govorim, jer i ja sam trenutno u jednom takvom projektu pa sam se raspitivao i ovako su mi rekli da bi trebalo biti ok
--- Kraj citata ---
:) svaka cast na projektu brate :) samo naprijed...pa da se vozikamo kad dodje vrijeme ko ljudi :D
steeef:
navojnu šipku ni pod razno..kupiš u željezari šestorokutnu šipku dužine koje trebaš,odneseš tokaru da ti napravi od nje šipku i navoj debljine kolko trebaš..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju