Tehnički kutak > Tuning skutera
Svijetla i pozicija
piaggiori:
Ovo je cudno hehe..
Jucer sam upalio neonku i vozim se...i odjednom mi instrument ploca ne radi vise...ali kad mi se skuter zavrti na 10 000 -12 000 okretaja svijetla prorade jedva...a tako i instrument ploca... ::)
i onda kasnije vise ni to...ja na kraju ugasim neonku....i opet ista stvar...
Pogledam osigurac sve ok....zice ok...
NIsam ispitao akumulator jer mi zmigavci i neonka radi bez problema...i skuter ide normalno...a da je akumulator prazan nebi se bas vrtio ...
Se nekom to vec desilo ?
Dungeon Keeper:
--- Citat: piaggiori - 23 Svibanj, 2007, 08:22:00 ---Ovo je cudno hehe..
Jucer sam upalio neonku i vozim se...i odjednom mi instrument ploca ne radi vise...ali kad mi se skuter zavrti na 10 000 -12 000 okretaja svijetla prorade jedva...a tako i instrument ploca... ::)
i onda kasnije vise ni to...ja na kraju ugasim neonku....i opet ista stvar...
Pogledam osigurac sve ok....zice ok...
NIsam ispitao akumulator jer mi zmigavci i neonka radi bez problema...i skuter ide normalno...a da je akumulator prazan nebi se bas vrtio ...
Se nekom to vec desilo ?
--- Kraj citata ---
Kada se na 12 000 zavrti ... Pa dokle se tebi motor vrti, do 20 000. Ko forumla...
To ti je ko dinamo, sto se vise vrti daje vise struje :D
Nikon:
opet se ti pravis pametan.. j#bo ga pas ako nemas sta za rec onda suti i ne seri.
2 piaggiori...
svitla i ploca moraju radit i bez baterije.negdi gubi struju. neonka ti se pretpostavljam napaja direkt iz baterije i zato radi.
pogledaj kako ti zmigavci rade.. jel rade isprekidano ili skroz normalno.. ako gubi struju negdi .. onda bi trebali radit ko srce s aritmijom..
moguce da se 2 zice dodiruju i sl. al pricekaj mr J-a i ekipu sta se razume u elektriku :icon_biggrin:
Sugar:
negdje je slus i ne fila struju,ispitivac i ajmo redom,nema druge
Punisher:
Nikon i Sugar su ti dobro rekli, pregledaj ožičenje i spojeve, ili je negdje gotovo odspojeno pa tu i tamo da lagani kontakt ili ti negdje gubi struju...
Poskidaj sve plastike i dobro pogledaj vodove i stanje žica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju