Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
lozinka
sttipe:
shvacam sve te sheme,ali osobno,imam problemcic..kad sam instalira wxp,poslje 3-4 godine linuxa,nisam vise bija siguran koja mi je koja lozinka,a windoze su me pitale da zapamte pass..sad vise ne pitaju,a ja moram svaki put upisivat loz+pass,a to mi se dogadja na skoro svim stranicama..pa sam u nebranom grozdju..sricom vecini stranica je dovoljan moj datum rodjenja..ovoj nazalost ne..aj ako znas uputi me sta da kako poslozim da me stranice di se jednom logiram zapamte..da ne moram svaki put se logirat.. :sad1:
jel ona opcija master passwortha,tome sluzi?zna li neko o tome sta detaljnije?
Benjamin:
Kad si roden ? :toothy12:
Na Windowsima instaliras mozillu firefox i kod otvaranje novih stranica s loginom automatski te pita dali zelis spremiti pas za ovu stranicu i problem rijesen..
sttipe:
--- Citat: Benjamin - 22 Rujan, 2009, 21:27:36 ---Kad si roden ? :toothy12:
Na Windowsima instaliras mozillu firefox i kod otvaranje novih stranica s loginom automatski te pita dali zelis spremiti pas za ovu stranicu i problem rijesen..
--- Kraj citata ---
prije 34 godine..uredno vozio w95,pa w98,pa wxp,sa izletom na w2000..iza toga 4-5 distribucija linuxa..mozillu u kompu imam konstantno vec x godina..i ova sadasnja me pitala ocu li zapamtit bla bla,i ja sam kliknija not now..nisam bija siguran znam li lozinku..i mozilla sad vise nista ne pita..sricom google dopusta svakakve lozinke pa prijavljujem izgubljenu lozinku svakim formatiranjem..jos minimalno jedno formatiranje ce bit..na drugoj particiji do koje mi boot loader neda,su mi linuxi sa bitnim podacima..kvragu i vindovsi morat cu zeni nabavit drugi komp..
Doomsday:
A jesi proba sa 'Tools'-'Options'-'Security'...
:zubo:
eladio:
..gle, ako radi na linuxu trebas mu dati neki readme file kako se to radi, pa ce to on iz terminala (command promta :toothy9: ) poštimati :icon_biggrin: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju