Ostalo > Sportski kutak

Dojava za danas

<< < (3/8) > >>

jux-zg:

--- Citat: domagoy 46 - 07 Rujan, 2009, 13:32:39 ---u čistom dobitku sam 2 000 kn :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je sasvim u redu  :icon_biggrin:

PROOF:
43     Neutvrđeno      Verdasco-Isner - utakmica     1     1,6
2589    Neutvrđeno    Francuska-Ukrajina - utakmica    1    1,6
8008    Neutvrđeno    N.Djoković-R.Štepanek - utakmica    1    1,25
8001    Neutvrđeno    Nadal-Monfils - utakmica    1    1,44
8003    Neutvrđeno    A.Murray-Čilić - utakmica    1    1,11
8004    Neutvrđeno    K.Clijsters-Li Na - utakmica    1    1,2
8005    Neutvrđeno    S.Williams-Pennetta - utakmica    1    1,17
8036    Neutvrđeno    Stadler-Boje Ordonez - utakmica    1    1,4
8034    Neutvrđeno    I.Navarro-P.Santos - utakmica    1    1,4
2582    Neutvrđeno    Njemačka-Češka - utakmica    1    1,5
8002    Neutvrđeno    Del Potro-Ferrero - utakmica    1    1,1
8056    Neutvrđeno    Robert-Mertens - utakmica    1    1,4
8058    Neutvrđeno    Patience-Koning - utakmica    1    1,36

evo nes za sutra :) za cenera 430 kn...

ivan007:
mislim nije da sam trupac i takve stvari ali dojave se nesire dalje dobro vi neuplacujete puno pa ajde al jednom smo mi dojavu prosirili dalje i za 35 min germania blokira par a ostale kladionice smanje koef :sad1: jos nam prijateljica iz skole radi u germaniji i pitamo zasto cuj zasto za 35 min bilo uplata samo na taj par 29 tisuca kn ::)al nema veze na pogreskama se uci i jos kad je prava dojava to se zna zadnjih 10 min tako da vrebamo u kladionici ovo cim je sat pa navise da se zna to nes nije uredu

mhr-team:
dečki samo da vas upozorim da se čuvate tih "dojava", jer prava dojava se NIKADA ne objavljuje javno, prave dojave dobiju samo "veliki igrači" i broj takvih se može izbrojati na prste jedne ruke... a te dojave su 100%-tne, jer se takve "dojave" skupo naplaćuju, a te utakmice su prodane i namještene... i zato se čuvajte ovih "naših dojava"....

moj savjet vam je da odigrate samo parove za koje ste ajmo reći 100% sigurni i da se ograničite na recimo 2,3,4,5 parova, jer i sami znate koliko vam se puta desilo da vas zezne jedan par... a taj jedan par većinom bude onaj sa koeficijentom 1,10, 1,20, koji ste stavili čisto zato da "povećate dobitak", a ustvari izgubite sve što ste uložili....

ja osobno uvijek odigram na 2,3,4 para, tako da ukupni koeficijent bude oko 2 ili 3, što znači da na uloženih 100kn bude čiste zarade 100 ili 200kn...
a znam i početkom tjedna odigrati jedan listić za cijeli tjedan, al on obično bude sistemski, pa ako uleti, ulog na njemu bude oko 10, 20kn...

danas sam igrao ove parove:
Njemačka - Norveška 1
Hrvatska - Izrael 1
Poljska - Bugarska 1
Kendrick R./Tipsarev - Nestor D./Zimonjic N 2
Federer - Robredo 1

ulog: 100kn dobitak: 252kn

DvdAerox:
potvrdjujem to sta je mhr-team rekao...
ako gledate sve stranice sa tkz. dojavama, su u vlasnistvu balkanaca koji slabo poznaju engleski i muljaju sve zive... recimo ako trazite na taljanskim ili stranim googleovima za dojave (naravno napisano u stranim jezicima) necete naici na nista....
moj savjet je da pokusate pogodit jedan par i da pratite statiskiku i sveopce oko tima na koji se kladite  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju