Tehnički kutak > Tuning skutera
Sijalice i felge
EmirF121:
:hello: Imam novu SR. Radim na njoj projekt pa me zanima jesu li kod nje plastificirane felge jer ovo sredstvo skroz slabo skida boju, malo se počne guliti i hoće li desol-lavacol moći to skinuti?
I evo slike sijalica. Desno je ispravna, a lijevo je pokvarena, Pokušao sam skinuti sijalicu ali je pukla.
Sad me zanima je li moguće uopšte skinuti sijalicu i kako, htio sam staviti plave? I sad pošto sam jednu zajebao a jedna ovakva komplet košta 15 eura sad sam u govnima.
:BangHead:
Znam da sam ova ista pitanja postavio na svom projektu ali jbg, slabo mi tamo odgovarate a stvar je hitna!
Cobra:
E za zarulju da ti kazem cini mi se da je to HB3 zarulja,ona ti inace ide u kompletu s tim postoljem,nemozes odvojiti posebno zarulju od postolja ili ti jacka.
Luka_B:
ono desno na slici ti je komplet zarulja i neda se rastavljat, ovu ljevu si strgao, mislim da je to h8.
EmirF121:
Da to je H8, a u vraga neka se goni ako se ne može skinuti. Ali kako onda neki stave plave, možda skinu izolaciju, skinu onaj jack što ide u ovo i spoje neku plavu. Isplatnije mi je tako nešto uraditi nego kupiti ovakvu novu.
EmirF121:
E šta sad za felge, jesu li plastificirane i može li to desol-lavacol skinuti jer ovo g#vn% gore ne može?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju