Općenito > Generalno o skuterima
vxr200 - problemi i savjeti
vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Rujan, 2009, 18:04:37 ---e ajde super,budem to probao!
još nešto, budem kupio onaj prednji far 4 eyed tak nekako,pa me zanima kako svijetli i to, jel montaža plug & play ili kak? vx,vidio sam u tvom projektu da imaš pa da mi kažeš nešto o tome.
--- Kraj citata ---
ok je za gradsku vožnju, ali da po noći ideš na neosvjetljenu cestu i nije baš dobro, jer je sjetlost raspršena, nije usmjerena. tako da ustvari imaš samo kratko svjetlo,kao da nemaš dugo
staviš prekidač na pola , pa su uključena sva 4
a skoro je plug&play , trebaš spajati žice , ali nije neki problem
devil_ma-yela:
ok,onda to nije neki problem!
još jedno pitanje, stavit ću bijeli centralni i promijenit federe kvačila,crvene,a mijenjat ću i rolice,sad me zanima koja bi bila optimalna gramaža,da stavim malo lakše?
vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Rujan, 2009, 20:42:07 ---ok,onda to nije neki problem!
još jedno pitanje, stavit ću bijeli centralni i promijenit federe kvačila,crvene,a mijenjat ću i rolice,sad me zanima koja bi bila optimalna gramaža,da stavim malo lakše?
--- Kraj citata ---
ako je serijski prijenos ostavi serijske kuglice
devil_ma-yela:
ok, znači nema potrebe stavljat lakše? mislio sam da možda malo poboljša start i to...
vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Rujan, 2009, 22:34:45 ---ok, znači nema potrebe stavljat lakše? mislio sam da možda malo poboljša start i to...
--- Kraj citata ---
to je prividno, motor se prevrtava pa misliš da bolje ide. ako je sve serijski onda su i kugle serijske.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju