Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Slider

<< < (4/43) > >>

sfreak:
nista od projekta, skuter se prodaje i dosta mi je hitno...ako koga zanima slobodno na pp, a ima i tema u oglasima...

sto se mene tice moze lock ili kako to vec ide...

sfreak:
evo s obzirom da tema ipak nije zakljucana da nastavim...

ima dosta toga...sto je bilo i sto ce biti, pa da krenem...

jedan dosadan dan na faxu, ja ludim jer nitko ne kupuje skuter, i tada zoki_nrg kaze ajmo ga sredit jedan dan i odlicno...ja pitam klembicha on se slozio i sad je skuter kod njega, naravno ne ide to bas u jedan dan zbog dosta posla i manjka vremena s klembicheve strane jer ga on slaze (hvala mu puno)...

rijesio je problem zasto nije isao, a to je bio prljav rezervoar i filter benzina -.-'

mogu rec, ono sto sam ga probao po ulici kod njega, skuter nikada nije tako isao u skoro 3 godine kod mene...ali prelagane roline i prevrtava se, ali zato se cima na gas...

u medjuvremenu povoljno sam kupio TP vario koji je vec na skutu i treba samo klizace zamijenit, neki dan sam uzeo novi novcati (za nes manju cijenu naravno) Stage6 Torque Control...

kod karba je bio problem sto sraf za ler gas uopce nije bio od tog karba, ali s obzirom da bi karb trebao osim toga biti ispravan necu ni imenovat ko mi ga je prodao niti sam razocaran...sraf je nabavljen zahvaljujuci clanu miha_nrg...falio mi je i onaj "konektor" kod prednje kocnice da iza svijetli kad se stisne, to sam imao doma od peugeota pa sam ustedio vrijeme trazenja...

narucen je Stage6 Racing zvono, Red Sponge, Pro Grip rucke i novi klizaci za vario...neke roline imam, i neka centralna ce se nac pa uz malo srece necu bit oko toga problema...

ima tu jos puno stvari za sredit i pitanje je da li cu imat novaca za sve to iako se ne radi o velikim svotama, to sto sam auto razbio zbog najvece gluposti me sada kosta manjka para...da napomenem skuter se ne radi za style nikakav, radi se za voznju

sfreak:
Nabavljeni zmigavci, koji ce se nadam se lijepo uklopit iza...

Kupljena nova NGK BR8HS i novi akumulator

wonderkid:
ovo ce vjerojatno ic na skut ovaj sa drevom i rrom,ali gdje je onaj drugi slider koji bi trebao biti skroz serijala,kaj te frajer zaj#bo

sfreak:
Onaj drugi slider je valjda kod vlasnika ne znam...ostao sam sjeban za skuter a bome i za neke pare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju