Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Slider

<< < (25/43) > >>

sfreak:
eto malo sam gledao, razmisljao i sve...

frend bi to rastavio, slozio i sve...naravno treba mu platit posao i to je u redu...

ovisi o tome sta je otislo, recimo najgora varijanta...novi kit je prema sipu 72€...kakav jesam sad bi onda uzeo i radilicu, recimo RMS (narancaste polutke), to je 95€ + lezajevi i sve sto ide s tim...cak sam razmisljao da uzmem novu pumpu ulja a to je 50€ s tim da opet moze provrtit, kao i neka polovna jer je sranje...a bez nje ja necu vozit, jer nemam di stalno nosit bocu ulja...

i onda me to ispada sve zajedno cca 2500kn i od ljeta mi ostaje sica...i to je veliki k**ra* na kraju...

tako da ne znam sta ce bit od svega toga, iskreno nisam previse siguran dal cu ga dat da se slozi...razmislit cu malo, pricat sa starim i tako...on je uvijek govorio da mi nece dopustit da ga prodam nego da ce ga on uzet i tako...ne znam, razmislit cu, vidjet dal bi ga on uzeo sebi ili ne, ako ne, razmislit za prodaju...ako ne razmislit za slaganje...previse je para u tom skuteru i svaki put se nesto desi i dosta mi je toga...ako ga prodam oko 9000kn sigurno sam bacio u vjetar, a tu su jos i pare koje je stari dao i brat i tako...13000, 14000 kn za nista

MazdaMurairotor:
nije to nista strasno na skutu sigurno. steta mozda klip il cilindar

malaguti:
javi ako ga budes prodavao bez masine i struje

igor.sb:
jos to nisi otvorio?  :toothy11:

nisam cito od pocetka, pa jel mos busiti na spec? il nema vise mjesta

na centru dr klip je 40e i da uzmes CM radilicu za 78e il obicnu bgm il cm za 63e

onda to ispadne dosta manje

sfreak:
nije otvoreno, na zalost kod sebe doma ne mogu to raditi...

mogu busit, kit ima oko 700km, znaci nov je...

gledao sam radilice, ali nisam nasao bgm za svoj

ovo sam ja ugrubo izracunao kao najskuplje moguce, problem je taj sto je previse para ulupano, a s njim sami problemi...vec mi je dosta toga...

rijesit se toga, ustedit novce kroz godinu dana, pa mozda i vise, polozit A2 i ubost si neku bocu od sr-a 150 i vozit se ko covjek...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju