Tehnički kutak > Tuning skutera

SP180 stelovanje, pomoc

(1/3) > >>

aCid:
e ovako .. prije nego me opomenete da ovakvih tema ima milion, da kazem da nisam uspio naci niti jednu o ovom setupu ...

pitanje ide konkretno za JURCU jer vidim da je u sp180 tuning fazonu ... ali nadam se da ce svako ko zna, pomoci

radi se o SP180 sa slijedecim setupom:

- malossi 172
- malossi variomat
- malossi delta
- malossi usis
- dellorto 25 mm

trenutno su na motoru bijeli centralni, 14,5 g rolice i federi na delti oni sto dodju na njoj, mislim bijeli, do kraja nategnuti ...

e sada pitanja ....

1. u planu je stavljanje malossi CDI-ja, malossi getribe i polutki ... da li se to isplati i koja je cijena

2. koju radilicu staviti na ovaj setup i cijena?

3. koji auspuh staviti na setup i cijena?

4. gljiva malossi e13 ili ne?

5. i koja dizna dodje tvornicki u dellortu 25?

PROOF:
sta neznaju majstri sa vaseg foruma rijesenje? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:  skuterbih rulz...sorry morro sam :) :) :) :)

gokiSP:
stavi 0.5-1g lakse rolice...isplati se uzet i polutke i malossi digitronik..getriba je po meni nepotrebna..auspuh bi ja stavio polini evo..gljivu svakako stavit..radilica malossi..cijene svih tih dijelova imas na web shoovima

aCid:

--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2009, 16:14:45 ---sta neznaju majstri sa vaseg foruma rijesenje? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:  skuterbih rulz...sorry morro sam :) :) :) :)

--- Kraj citata ---

koji majstori kad nas 2-3 tamo ima sp ...

@gokiSP

gdje se u HR ima uzeti polini evo i koliko para dodje tu kod vas ... neda mi se narucivati to iz njemacke i cekati ...

Laki:
stavi neku stroker radilicu 54,55mm,
auspuh polini ili malossi, ali njih trebas tjerat u okretaje, ili pm 59 on cupa iz niskih okretaja
ako ostaje serijski spuh, onda oko 13g rolice
102dizna dolazi serijski u dellorta 25

polini ako ima igdje u hr to je onda u ami tradu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju