Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta uzet Yasuni R/City R ili Giannelli Reverse
dino gp1:
Tako je, to je spuh po performansama kao mhr replica samo mu je veliki plus što je 400+ kn jeftiniji od replice...
dhorvat:
--- Citat: Losinj - 06 Rujan, 2009, 20:36:26 ---narucen Yasuni R Black Edition.....nisam htjeo City R jer na SA ima samo onaj sa alu topom koji je prepre ruzan,... :headbang:
--- Kraj citata ---
Znači u principu isti drek ko ovo moje kad ga uštelaš :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: dino gp1 - 06 Rujan, 2009, 20:45:40 ---Tako je, to je spuh po performansama kao mhr replica samo je 400+ kn jeftiniji od replice...
--- Kraj citata ---
Ja bi reko da su ta tri auspuha skoro pa identična po performansama. :laughing7:
Ako je Reverse ko MHR replica, onda je i Yasuni R tu negdje sa njima. Trebali bi Slow-a angažirat da nabavi sva 3 i da isproba. To mu je specijalnost :glasses9: :laughing9: :laughing9:
dino gp1:
--- Citat: dhorvat - 06 Rujan, 2009, 20:49:47 ---Ja bi reko da su ta tri auspuha skoro pa identična po performansama. :laughing7:
Ako je Reverse ko MHR replica, onda je i Yasuni R tu negdje sa njima. Trebali bi Slow-a angažirat da nabavi sva 3 i da isproba. To mu je specijalnost :glasses9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Vidim da je offline, sigurno je ovo pročitao i već krenuo u nabavu auspuha :laughing6:
dhorvat:
--- Citat: dino gp1 - 06 Rujan, 2009, 21:00:36 ---Vidim da je offline, sigurno je ovo pročitao i već krenuo u nabavu auspuha :laughing6:
--- Kraj citata ---
Garant :toothy3: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju