Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta uzet Yasuni R/City R ili Giannelli Reverse
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 05 Rujan, 2009, 17:53:55 ---svaki cigan svog konja hvali pa tako i ovi koji imaju yasunia i ovi koji su imali ili imaju reversea
ja nisam imao ni jednog ni drugog al bi uzeo reversea jer yasuni je preskup za ono sto nudi od performansi
--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright:
Ako želite kvalitetan auspuh sa solidnim performansama onda je tu Yasuni koji zato i ima svoju cijenu. Performansama nije ništa posebno :dontknow:
Danas dok sam penjao roxa i sebe uz 20% uzbrdicu pali su okretaji za 1000 ispod njegovih idealnih (što je puno), s tim da sam s nule kretao gore i moram priznat da spuh drži te obrtaje ko pijanac flašu i vuče u brdo bez problema. Serijski spuh je jedino uspio gore dobro povuć, ali ZX bi se mučio jer mu smeta tolki pad obrtaja :drunken_smilie:
R@kija:
ak imas bas love uzmi yasuni...ako nemas uzmi reverse..ja sam imo reverse i kvalitetan je spuh..vozio sam ga po svemu mogucem i nije zahrdao ...dok vidim da yasuni voli hrdat (naravno u obzir dolaze oni koji ga ne odrzavaju)
ja svog nisam svaki jebeni dan glanco briso sam ga svaki tjedan dva..kak mi se dalo..
i kad sam ga prodo bio je u savrsenom stanju..da opet imam neku serijalu kupio bi ga rade nego yasuni..ima puno ljepsi zvuk i neznam..po meni reverse!!
seba:
yasuini r city :icon_thumright:
Losinj:
ja to ovako gledam....imam ja sad za yasuni tocno al onda je problem sta ako nebude isao kako treba sa ovim rolicama koje imam a to su 5.1 i plava centralna polini....jos imam i crvenu centralnu...onda cu morat opet cekat dok dodjem do love za kupit rolice i sustu neku...a dotad ga vozit neustimanog ako mu nebude pasalo ovo sta sam spomenuo ...zato sam mislio reverse i sa ostatkom kupit malo materjala za postimat....
giannelli:
a imo si stag6 pro replicu prije a sad ces uzet reverse koji je (cini mi se nisam siguran) slabij od pro replice, radije bi uzeo yasuni, ustimat ces ga, ali zato vrijedi auspuh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju