Tehnički kutak > Tuning skutera
Idemo dalje,Runner,Due+ Pitanja?!
R@kija:
1.-izvadi i uljnu i vodenu i anbavi bosch vodenu...,ja se nebi igro kad tak nes slazem da imam uljnu i vodenu..ovak si bez brige jedino moras pazit da vodena ne crkne!!!
2.-preradi ako ne pase i stavi kiler od bilo kojeg runnera iznad 50cc..netreba ti ventilator...
3.-radit ce seriska struja..mozda neki cdi il nes
4.-posto imas svasta gore..primar ili sekundar i 45 prirubnicu i to je to...normalno uz nardo!!
Rossi:
a prodat cu R i uzet C16 najbolje ...hocu da skace na zadnji kad dam gas :toothy3: vjerovatno cu poslat hacu cilindar malo da ga preradi nesto sitno tek toliko da prodise...a ja cu ovdje sam malo uradit blokove ispolirat i to ...nije tesko radio sam frendu... ....nego ja sve kontam da ce imat problema sa pregrijavanjem jel eto danas sa runnerom ,dvoje na njemu ja i cura ...duza malo voznja nekih 40-50 km u komadu temp mi je kad je bila neka guzva i kolona skocila na 7 crtica ..inace radna je 6...ovo je prvi put u zivotu da je 7....ostane jos nekih 4-5 crtica do max temp .....zato ja sve kontam da ce se pregrijavat npr na duzim voznjama u komadu npr 50km ili vise...mada ako stavim primar i sekundar...sve kontam bice ono malo gasa i on ce polako nabrat neku postenu brzinu tako da nece bit problema da moram ko sivonja sad drzat 80% posto gasa ili full...
DeLUX:
silkolene scoot sport 2 na 5 litara ide deci
R@kija:
--- Citat: White - 04 Rujan, 2009, 22:06:30 ---mali off...Koje ulje za mjesavinu najbolje i koliko ga po litri?
--- Kraj citata ---
silkolene scoot sport 2...na 5l 1 deci
gokiSP:
na 5l 1,2 dcl
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju