Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera performanse

<< < (4/7) > >>

White:

--- Citat: shegy - 04 Rujan, 2009, 17:34:56 ---mene zanima sta bi dobio samo sa auspuhom? sad mi je krajnja po satovima njegovim oko 70 al nelazu mozda 5km prava je oko 65 -- to mi je jako jako slabo... i koje rolnice bi trebao staviti sa zxom?

--- Kraj citata ---

Evo nije gilera ali evo moje iskustvo na roxonji sada....Prvi dan se vozo sa seriskim spuhom...Dopizdilo posto je priga vani i cuje se prebolesno...I tako sljedeci dan skinem sa neosa zx i stavim na ovaj...Ono sto sam dobio je to da je ubrzanje znatno bolje i na satu dize sada do 85 dok je sa seriskim bilo oko 75-76...rolice su mi preteske sada tako da moram i to rijesiti pa se nadam jos boljem ubrzanju...

Ensiferum:
primjer kod mene, detaljno
serijala 78-91 ovisi o vitru, posto na mom podrucju vitar igra strasno veliku ulogu, nemogu vam objasnit to morate vidit sta e vitar ovdi  :icon_thumright:
replica spuh 88-101 znaci ravno 10 vise, al od 10-60 ima strasno bolje ubrzanje nego sa serijala spuhom i dalje lakse ide
s multivarom i 1000 vise okretaja kroz ubrzanje ak ne i malo vise ista krajna dakle 88 do 101 ovisi o vitru al e medjuubrzanje stravicno jace od 50-80 povlaci stoput bolje i uzbrdo ide super
al s tim laganim rolicama se dobro osjeti da na 10-50 ima vise okretaja al briga me
trean li jos napominjat da se replica krivi ko luda pri full gasu, koda formulu vozim
e da bez multivara e bilo tesko vozit jos ednu osobu, naravno pomogle bi lakse rolice al sad s multivarom sve super

Drnda:
ja osobno u bilo kakav tuning bez multivara nebih ulazio.. jer je sve zeznuto jako... padnes u rupu i nikada izaci iz nje,.. jednostavno seriski vario nemoze drzati okretaje..

Ensiferum:
mos se izvuc vitar u ledja i nea rupe  :laughing6:

gokiSP:
mogao bi kad bi imao novije polutke..sa ovim starim je sranju kroz ubrzanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju