Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera performanse

(1/7) > >>

shegy:
kupit cu zxa  i staviti na svog icea i sad me zanima sta cu dobiti samo sa zxom  (naravno moram promijeniti rolnice i centralni)
ali ocu dobiti koji km krajnje ako nestavljam multivar?
i koliko bi otprilike dobio da i multivar stavim?

zokizo:
dosta ces dobit ako stavis auspuh i multivar evo npr. Prije mjesec dana sam stavio malosijev variomat auspuh  arrow sam imao od prije i evo u cemu sam skuzio promjene  Ubrzanje osjetno bolje dosta bolje,  Po ravnom do 100 bez beda po satovima koji najvjerojatnije lazu 10 + - al nema veze, dobio sam i na krajnjoj jedno 10km/h  i nije mi zao ni kune,je da ce ti sve ispast oko 1500kn al zaboravis kad vidis sta si dobio

shegy:

--- Citat: zokizo - 04 Rujan, 2009, 17:25:06 ---dosta ces dobit ako stavis auspuh i multivar evo npr. Prije mjesec dana sam stavio malosijev variomat auspuh  arrow sam imao od prije i evo u cemu sam skuzio promjene  Ubrzanje osjetno bolje dosta bolje,  Po ravnom do 100 bez beda po satovima koji najvjerojatnije lazu 10 + - al nema veze, dobio sam i na krajnjoj jedno 10km/h  i nije mi zao ni kune,je da ce ti sve ispast oko 1500kn al zaboravis kad vidis sta si dobio

--- Kraj citata ---

racunaj na to da je moja gilera ac  tu je odma malo slabije...

shegy:
mene zanima sta bi dobio samo sa auspuhom? sad mi je krajnja po satovima njegovim oko 70 al nelazu mozda 5km prava je oko 65 -- to mi je jako jako slabo... i koje rolnice bi trebao staviti sa zxom?

wonderkid:

--- Citat: shegy - 04 Rujan, 2009, 17:34:56 ---mene zanima sta bi dobio samo sa auspuhom? sad mi je krajnja po satovima njegovim oko 70 al nelazu mozda 5km prava je oko 65 -- to mi je jako jako slabo... i koje rolnice bi trebao staviti sa zxom?

--- Kraj citata ---
krajna bi ti se povisila za nekih 3/4 km a ubrzanje dosta bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju