Tehnički kutak > Tuning skutera

SKidanje variomata SF2 -problemi

<< < (2/7) > >>

radomir.g:
Pa ako bas nema druge udari var sa polugom da je odvrnes pa onda kasnije kad budes vracao stavi novu maticu i resen problem...

speedfight 2:
bongo nadam se da znas hrgu s foruma on ti je isto iz jarmine ja se kladim da ce ti on skinuti variomat zamolis ga i mislim da ce ti on to napravit ako ti bas nikako nemos sam...

R@kija:
prvo kupi novu maticu..probaj nekako zablokirat ovu polutku nazubljenu...sa nekim sarafom il nek ti neko malo pridrzi i uzmi sjekač i čekic i po rubu matice3 udaraj i popustit ce i onda stavi novu matinu kad zavrsis!!!!

bongo_vk:

--- Citat: speedfight 2 - 04 Rujan, 2009, 13:36:43 ---bongo nadam se da znas hrgu s foruma on ti je isto iz jarmine ja se kladim da ce ti on skinuti variomat zamolis ga i mislim da ce ti on to napravit ako ti bas nikako nemos sam...

--- Kraj citata ---

ma znam ga,vec smo ja i on popravljali alnaser ali nismo uspjeli skinuti tu maticu,tak da  :dontknow:
al cekam slobodnog vremena pa cu kod rodaka da mi to varom odvrne.

bongo_vk:

--- Citat: rakitje00 - 04 Rujan, 2009, 18:38:11 ---prvo kupi novu maticu..probaj nekako zablokirat ovu polutku nazubljenu...sa nekim sarafom il nek ti neko malo pridrzi i uzmi sjekač i čekic i po rubu matice3 udaraj i popustit ce i onda stavi novu matinu kad zavrsis!!!!

--- Kraj citata ---

e to sam ja mislio pokusati al me brine dali se to smije, a to na sta je matica zasarafljena dali je to zamjenjiv dio ili je to u kompletu sa radilicom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju