Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna
mountain:
a znas onu staru nitko se nije rodio da je sve znao.Zato sam tu da mi pomognete a ne da vas zajebavam
DUBrawa:
heheh. Dajte mi recite ako proširim diznu dosta onako sa bužilicom i iglom oču nešto dobit. I inače kad se šire dizne šta se dobije sa time?
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 30 Svibanj, 2007, 23:30:08 ---heheh. Dajte mi recite ako proširim diznu dosta onako sa bužilicom i iglom oču nešto dobit. I inače kad se šire dizne šta se dobije sa time?
--- Kraj citata ---
''dosta''....samim time vec vidim da je bolje da ostavis te dizne na miru...nije to za tebe
i naravno busenjem dizni dajes motoru vise benzina sto samo po sebi zahtjeva stelanje karb nego sto je bio (vise benge, vise zraka)...okani se toga
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 30 Svibanj, 2007, 23:30:08 ---heheh. Dajte mi recite ako proširim diznu dosta onako sa bužilicom i iglom oču nešto dobit. I inače kad se šire dizne šta se dobije sa time?
--- Kraj citata ---
Znači bušenjem (širenjem rupe) bušilicom logično širiš rupu, samo to tvoje širenje dosta ne ide baš u skladu sa normalnim štelanjem skutera jer ne znaš na kojem ti je broju...
Najlakše ti je uzeti novu diznu di točno znaš veličinu a i ne košta puno...
Zaključak: samo ćeš si zakomplicirati život ako ideš to sam ručno raditi.
DUBrawa:
onda ču kupit veču diznu za njega . Znači ako znam promjer i sve tražim takvu samo veču?Štelat karb znam za smjesu zraka ibenzina. Bit če zajebancije ali snači ču se :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju