Tehnički kutak > Styling skutera
Bočni koferi
mrcina:
negdje u nekoj temi bilo je riječi o bočnim koferima i bila je slika X9 sa koferima koji to nisu več su ruksaci sa tvrdim poklopcem.
evo i ja našao nešto u tom tonu koštaju oko 410kn u vemilu a radi ih logitec oni što rade smeče miševe ali su im tipkovnice jebeno dobre.
netreba niš dodavat jer je ruksak podložen sa unutarnje strane jedino malo spužve da bude još mekanija unutrašnjost.
vktr:
--- Citat: mrcina - 03 Rujan, 2009, 22:40:50 ---negdje u nekoj temi bilo je riječi o bočnim koferima i bila je slika X9 sa koferima koji to nisu več su ruksaci sa tvrdim poklopcem.
evo i ja našao nešto u tom tonu koštaju oko 410kn u vemilu a radi ih logitec oni što rade smeče miševe ali su im tipkovnice jebeno dobre.
netreba niš dodavat jer je ruksak podložen sa unutarnje strane jedino malo spužve da bude još mekanija unutrašnjost.
--- Kraj citata ---
sve super sve 5 jedino me bode u oči ovo da lođitek radi smeće miševe :toothy12:
Drnda:
imam je ja doma za laptop je to inace.. kostala je 510 cini mi se kada sam ja uzmao, super je.. i lođitek radi super opremu za komp... :jerk:
mrcina:
ja to iz iskustva jer ima sam lođitek miša pa znam što govorim. ja ga guram na jednu stranu a on ide drugdje.
PROOF:
ja imam vec 5 god logtech g5 misa i dan dans radi kao prvi dan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju