Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice
Ensiferum:
100 edino mos uz vitar u ledja uz napomenu da e to 90 po gpsu :laughing7:
nrg extreme:
Naravno da sam na 100 mislio uz idealne uvjete ali sam samo htio dočarat kolko može potegnit.
90 ide bez j****ti a sve poslje je teško navlačenje uz vjetar itd.Ne prodajem skuter da ga trebam nahvalit.
Samo sam htio čut mišljenja u vezi rolica i to je to. :laughing7:
Btw. jel zna ko gdje je u puli najbolje poštelat karburator?u piaggiovom servisu su mi dali spuh i ostalo
a karb ostavili kak je.možda nisu ni znali poštelat ga. :toothy9: :toothy12:
kamikaza:
evo jasam stavio variomat i bijeli centralni i rezultat je slabije ubrzanje i max speed 70 wtf zasto rolice sam stavio 6.5
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: kamikaza - 04 Rujan, 2009, 13:47:19 ---evo jasam stavio variomat i bijeli centralni i rezultat je slabije ubrzanje i max speed 70 wtf zasto rolice sam stavio 6.5
--- Kraj citata ---
vrati serijski centralni a stavi crvene oprugice..
R@kija:
--- Citat: nrg extreme - 04 Rujan, 2009, 11:20:09 ---Naravno da sam na 100 mislio uz idealne uvjete ali sam samo htio dočarat kolko može potegnit.
90 ide bez j****ti a sve poslje je teško navlačenje uz vjetar itd.Ne prodajem skuter da ga trebam nahvalit.
Samo sam htio čut mišljenja u vezi rolica i to je to. :laughing7:
Btw. jel zna ko gdje je u puli najbolje poštelat karburator?u piaggiovom servisu su mi dali spuh i ostalo
a karb ostavili kak je.možda nisu ni znali poštelat ga. :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
kupi red sponge i diznu 62-64 i 5,0 rolice ako oces..ako ne ovo je isto super!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju