Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1-R 250

<< < (3/9) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: rakitje00 - 03 Rujan, 2009, 18:40:16 ---uuuu..to je onaj stariji sa jednim morticom iza i dva diska naprjet..perverzija..

--- Kraj citata ---
Aha to je njabolji.. onaj s dva amorizera i jednim diskom izgleda jadno..

--- Citat: Marko.S - 03 Rujan, 2009, 19:02:48 ---nadam se da ces nosac tablice "sredit" :notworthy:

--- Kraj citata ---
Moram na tehnicki s njim uskoro.. tako da ih moram ostaviti... cim prođem odmah skidam.. hehe  :glasses9:

--- Citat: MotoManijak - 03 Rujan, 2009, 20:52:29 ---dobar skuter.ces radit sta na njhemu

--- Kraj citata ---

Za sad nista, nema se love.. Sad se samo vozim.. Na proljece ide sljedece: plave trakice oko felgi, plava kociona kljesta,
plavi angel eyes, plavi neon, xenon, plava zaruljica pozicije, neke naljepnice, i mjuza ispod sica. hehe  :frajer:

shegy:
el se meni to cini ili ti imas fotokopiranu tablicu?  :toothy3:

gun_rider:
dobar...vidim ciganija tuning planovi su već tu :D
i naravno znaš da su ti plameni i pucanja znog siromašne smjese i da jebeš ventile i termo grupu s tim...znaš naravno...i ja pitam gluposti... :dontknow:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: shegy - 04 Rujan, 2009, 13:07:30 ---el se meni to cini ili ti imas fotokopiranu tablicu?  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Da. Dobro si primjetio..  :toothy12:

--- Citat: gun_rider - 04 Rujan, 2009, 21:23:12 ---dobar...vidim ciganija tuning planovi su već tu :D
i naravno znaš da su ti plameni i pucanja znog siromašne smjese i da jebeš ventile i termo grupu s tim...znaš naravno...i ja pitam gluposti... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Znam da trga ventile.. rekao si da je smjesa siromasna.. kako da obogatim smjesu?  :icon_biggrin: btw tocim 100tku.. :drunken_smilie:

gun_rider:
kako obogatit...a ovako
neznam tvog derbija u vidu da ti točno velim...ali
ako je karb verzija...dizna 4-5 brojeva veća, jedan zub podignuta igla i odvrnit krug-dva vidu za smjesu. i to bit trebalo bit ok
ako je injection...e onda si jeban ;D
tablicu pod rep, xenon 6000k...i jeben derbi...ostavi se ovih rođo und brajkan tjuning :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju