Tehnički kutak > Tuning skutera

pežo zaglavljivanje gasa

<< < (4/6) > >>

Drnda:
a slusaj.. rastavljam skoro svaki dan sto motore sto aute i traktore, pente, skutere i sve na motorni pogon  :toothy12: :toothy12: nikada dosta
uglavnom, ako nije sajla problem , prvo bi rastavio rucku i gledao tu, vise mislim da je u njoj problem nego u samome karbu...

gumy:
ovo mi je prvi puta da vidim da se igla ne štela, rastavljo sam par SF-ova i mogli su se štelati.

ma sa karbom je sve ok, vraća se normalno klipić, opruga osigurač sve je ok, 5 puta sam to danas rastavljo i gledo, vraća se normalno, jedino kad se drži ful gas 2-3 sekunda zablokira, kad daš ful gas i pustiš odma radi.

speed:

--- Citat: gumy - 03 Rujan, 2009, 01:52:59 ---ovo mi je prvi puta da vidim da se igla ne štela, rastavljo sam par SF-ova i mogli su se štelati.

ma sa karbom je sve ok, vraća se normalno klipić, opruga osigurač sve je ok, 5 puta sam to danas rastavljo i gledo, vraća se normalno, jedino kad se drži ful gas 2-3 sekunda zablokira, kad daš ful gas i pustiš odma radi.

--- Kraj citata ---

onda je jeba u rucki gore,ako ni tam nije,skidaj podnice i vidi jel sajla di preklopljenja.nema kaj vise bit

Drnda:
a ne mislim da je sajla nigdje preklopljena jer mu nikako nebi imao ler skuter, uvjek bi imao visi gas i nebi se vracao, mislim da zapinje u onoj lulici ispod rucke gasa...

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2009, 01:55:51 ---a ne mislim da je sajla nigdje preklopljena jer mu nikako nebi imao ler skuter, uvjek bi imao visi gas i nebi se vracao, mislim da zapinje u onoj lulici ispod rucke gasa...

--- Kraj citata ---
a ako i je preklopljena,tih dvije sek povuce federe natrag sajlu  i spusti okretaje na ler gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju