Tehnički kutak > Tuning skutera
curi ulje
speed:
--- Citat: DUBrawa - 02 Lipanj, 2007, 12:59:22 ---heheheheh. Na žalost za sad je :icon_biggrin: to voda .Valjda imaš vodno hlađenje? :laughing9:
--- Kraj citata ---
ovuda ti kruzi voda,i zato se to zove vodeno hladjenje jer voda kruzi oko klipa
a ovo ti je getriba i unutra je ulje
ajd sad ti meni objasni kako unutra mote bit voda ???
DUBrawa:
šta misliš da je meni to nešto novo :icon_biggrin: . I kao prvo ovo šta si pokazo sliku di je remen pa to nije getriba i unutra nije ulje :icon_scratch:
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 02 Lipanj, 2007, 17:09:31 ---šta misliš da je meni to nešto novo :icon_biggrin: . I kao prvo ovo šta si pokazo sliku di je remen pa to nije getriba i unutra nije ulje :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ja ti predlazem da si kupis pistolj i da se ubijes
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=224.45 ....a ovo sto sam sinoc napisao dole stvarno ima smisla
de nek netko zakljuca ovu temu...josip?sugar?ivanm?
DUBrawa:
ok onda frajeru reci ajde kao ide ulje u deklo ili kako se več zove prostor di je variomat, zupčasti,lamela itd. Pa ni na jednom skuteru nejede ulje unutra zato jel svaki skuter ima suhu lamelu odnosno dry clutch. j#bo ja vas.
speed:
--- Citat: DUBrawa - 02 Lipanj, 2007, 18:04:23 ---ok onda frajeru reci ajde kao ide ulje u deklo ili kako se več zove prostor di je variomat, zupčasti,lamela itd. Pa ni na jednom skuteru nejede ulje unutra zato jel svaki skuter ima suhu lamelu odnosno dry clutch. j#bo ja vas.
--- Kraj citata ---
molim te nemoj raspravljati o stvarima koje ne znas,lockajte ovu temu,nema smisla dubravi objasnjavat :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju